USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змагаються українські, білоруські і словацькі хокеїсти.ФОТО

27 Квітня 2013 15:09
Міжнародний турнір з хокею «Кубок Перемоги» під патронатом благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» розпочався на луцькій льодовій арені 27-ого квітня.

«Кубок Перемоги» у Луцьку стартував уже вчетверте. Цього разу позмагатися за трофей вирішили «ХК «Луцьк», гості з Мінська «ICECITY», інтернаціональна збірна Ужгорода і словацького Кошице «Закарпатські ведмеді», а також «Коломийські вовки» з Івано-Франківської області.

Учасників змагань привітали президент федерації хокею Юрій Савчук, ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан та заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

Президент федерації хокею Юрій Савчук зазначив: «Проводимо турнір в пам’ять про людей, які боролися проти загарбників. Історія турніру така: коли ще в Луцьку льоду не було, ми їздили на травневі свята в Білорусь і там грали в хокей. Таким чином започаткували цей турнір. У нас тут він уже в четвертий раз відбувається».

Під час урочистої церемонії відкриття президент федерації вручив подяку за сприяння розвитку хокею на Волині представникам благодійного фонду.

«Хочу подякувати «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк». Сьогодні на вулиці літо і утримувати льодову арену в таку погоду без підтримки дуже важко», - резюмував Юрій Савчук.

Зауважимо, у неділю, 28-ого квітня, учасники міжнародного турніру «Кубок Перемоги» зіграють півфінали і фінал.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus