USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінився чемпіон із електронного дартсу. ВІДЕО

25 Лютого 2009 17:00
Чемпіон Луцька із електронного дартсу сезону «Осінь» Сергій Ткачук не зумів захистити титул у фіналі змагань сезону «Зима», який відбувся учора, 24 лютого. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів віце-президент Федерації дартсу Волині Сергій Любих, у Луцьку паралельно проходять дві першості із цього виду спорту – із класичного дартсу (на звичайних дошках) та електронного (на електронних дартс-апаратах). Однак наразі між організаторами цих турнірів тривають переговори, аби наступного сезону об’єднати обидва змагання в одне.
 
Завдання максимум, яке стоїть перед луцькими дартсменами – добитися масовості цього виду спорту, аби гідно представляти регіон на всеукраїнському та міжнародному рівні.
 
До фіналу сезону «Зима» пробилися 25 спортсменів. Взагалі, змагання були напруженими і тривали понад сім годин – із 19.00 до 02.00.
 
Чемпіон попереднього сезону Сергій Ткачук зізнався, що конкуренція велика, тож прогнозувати результати змагань важко. Але, за його словами, у Луцьку дартс розвивається досить непогано. Луцькі дартсмени традиційно потрапляють до вісімки найкращих на всеукраїнських змаганнях.
 
Прогнозували, що найгостріша конкуренція розгорнеться саме між Сергієм Ткачуком та Дмитром Бородуліним, які впевнено лідирували в рейтингу перед початком фінальної частини турніру. Зрештою, обидва головні претенденти стали призерами.
 
Однак у фіналі зустрілися Дмитро Бородулін та Віктор Наконечніков, якого не було навіть у вісімці кращих у рейтингу. Зрештою, у важкій боротьбі до трьох перемог із рахунком 3:2 переміг пан Бородулін. Третя сходинка – у чемпіона попереднього сезону Сергія Ткачука.
 
Довідково:
 
Незважаючи на популярність дартсу у луцьких барах, цей вид спорту – досить недешеве задоволення. До прикладу, комплект дротиків для професіоналів із дартсу коштує близько 100 євро.
 
Звичайно, і цьому виді спорту не обходиться без курйозів. Деякі з них пов’язані із вживанням алкоголю. Дартсмени із досвідом пригадують, як на турнірі в Києві «засвітилися донецькі». Донецький спортсмен, добряче напідпитку, кинув дротика і, втративши рівновагу, полетів прямо за дротиком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцкий хлопец Показати IP 25 Лютого 2009 21:27
Я когда-то писал письмо администрации сайта с прозьбой об размещении афиш на сайте. Но ничего не изменилось. Мне этот вид досуга очень нравиться и я бы с удовольствием принял участие в этом турнире (я не профессионал, а любитель), но одна беда я о нём ничего не знал. Уважаемая администрация: надеюсь в этот раз я до Вас достучусь. Если этого не будет, то так и напишите в коментарии.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus