USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Рожищі найкращі волейболісти – держслужбовці

19 Березня 2009 11:56
У спортивному залі Рожищенського НВК № 4 відбувся районний турнір з волейболу серед державних установ присвячений 65-річниці визволення міста Рожище від фашистських загарбників. Про це 19 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує http:/сайт Рожищенської РДА, захід провели задля популяризації волейболу серед населення району, сприяння фізичного та духовного розвитку населення, формування основ здорового способу життя.
Організували змагання відділ у справах сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації. У них брали участь команди: райдержадміністрації, відділу освіти, центральної районної лікарні, пенсійного фонду, міської ради, РВ УМВС району, Рожищенького коледжу Львівської академії ветеринарної медицини імені Гжицького.
Слід зазначити, що команду РДА очолив голова райдержадміністрації Володимир Войтович. Кубок виборола команда райдержадміністрації, друге місце зайняла команда Рожищенького коледжу Львівської академії ветеринарної медицини імені Гжицького і третє місце посіла команда відділу освіти РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus