USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У якому волинському селі футбол грають найкраще. ФОТО

14 Жовтня 2013 13:40
Фінал Кубка обласної ради ВФСТ «Колос» з футболу пройшов у неділю, 13 жовтня, в Рожищі.
Упродовж двох місяців 14 сільських команд з 13 районів області виборювали звання найсильнішої команди з футболу. Згідно результатів ігор в фінал, вперше в історії Волинського футболу, вийшли дві команди з одного району – Рожищенського: ФК «Топільно» з однойменного села та ФК «Торпедо» (село Копачівка).
На урочистому відкритті учасників та численних вболівальників привітали та вручили Почесні грамоти, Подяки та цінні подарунки: голова обласної ради Володимир Войтович, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, голова Рожищенської райдержадміністрації Володимир Масалов, голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, голова облради ВФСТ «Колос» Анатолій Кліш. Своє мистецтво дарували учасники художньої самодіяльності.
З самого початку гри команди почали демонструвати цікавий та змістовний футбол, адже на їхню гру прийшло подивитись більше тисячі глядачів. Першим вдалося забити гол команді «Торпедо». Це Ігор Дмитрук завершив багатоходівку результативним ударом. Під завершення першого тайму футболістам з Копачівки вдалося провести ще одну атаку, яка завершилася голом (Андрій Ляшук). Саме з рахунком 2:0 команди пішли на відпочинок.
Починаючи з перших секунд другого тайму, топільчани притисли гравців команди «Торпедо» і не випускали з їхньої половини поля, але правило «Не забиваєш ти – забивають тобі» подіяло і тут. Влучні «постріли» Сергія Ващука та Тараса Хом’ярчука «вбили інтригу» в грі та зробили рахунок недосяжним для команди «Топільно». Щоправда на останніх хвилинах матчу Петру Шелесту вдалося провести гол престижу та зафіксувати остаточний рахунок матчу – 4:1 на користь команди «Торпедо».
Кращим гравцем матчу було визнано Ігоря Дмитрука, який брав участь в усіх гольових атаках своєї команди. Також були відзначені арбітри матчу, капітани команд та голкіпери.
Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками, а команда-переможець «Торпедо» – кубком облради ВФСТ «Колос».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus