USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У ЗОШ №2 найгарніші дівчата, хоча й не олімпійки. ФОТО

12 Лютого 2009 09:28

Команду «Фаворит» поразка у спортивних змаганнях не засмутила, оскільки дівчата у них найкращі, – так себе підбадьорювали учні луцької загальноосвітньої школи №2 під час загальноміської акції «Стань в ряди олімпійців!», – повідомляє 12 лютого репортер «Волинських Новин».

Вчора за місце у рядах  олімпійців змагалися дві луцькі ЗОШ №2 («Фаворит») та №13 («Олімпійки»). Від початку змагань лідирували «Олімпійки». Команда «Фаворит» також показувала хороші результати, хоча й відставала впродовж гри на 2-3 бали.
Кінець спортивних ігор позначився перемогою учнів ЗОШ №13 із рахунком 14:11. На переможні вигуки «Олімпіків», «Фаворити» відповідали: «зате в нас дівчата найгарніші!».
У перерві між естафетами учнів та гостей змагань розважали танцювальні колективи як шкіл-учасниць, так і інших навчальних закладів. Особливо у їхніх виступах глядачів вразила шкільна, проте не зовсім дитяча, хореографія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus