USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

УЄФА перевірить будівництво українських стадіонів

20 Січня 2010 15:51

26 лютого під головуванням директора Департаменту зі стадіонів та безпеки УЄФА Марка Тіммера відбудеться інспекційний візит з питань ходу виконання робіт на проектах стадіонів, які приймають фінальну частину Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Фахівці УЄФА заслухають звіти про виконання проектів спортивних арен у Києві, Львові та Харкові. На підставі зроблених висновків експерти УЄФА складуть черговий звіт щодо стадіонів, повідомляє ФФУ.
Крім експертів УЄФА, участь у зустрічах з представниками проектних компаній стадіонів візьмуть фахівці Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Україна.
За словами директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, експерти УЄФА мають намір переконатися, що зведення спортивних арен проходить згідно із затвердженими графіками і супроводжується безперебійним фінансуванням.
Раніше президент УЄФА Мішель Платіні повідомив, що у лютому 2010 року він з метою ознайомлення з підготовкою до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року відвідає Донецьк, Харків і Львів, – інформує Bigmir)Спорт.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus