USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Україна – Франція: прогноз гравців «Волині» і не тільки. ФОТО

14 Листопада 2013 08:33
Напередодні гри збірних України та Франції, Волинські Новини цікавилися думкою щодо майбутнього поєдинку в гравців Прем’єр-ліги, спортивних журналістів і не тільки...

Респонденти відповіли на запитання «Якого результату очікувати у Києві?» та «Хто з тридцяти двох збірних здобуде Кубок світу?». Цікаво, що відповідаючи на друге запитання, ніхто з них не ризикнув поставити на таких лідерів світового футболу, як: Італія, Аргентина чи Англія. Хоча цілком ймовірно, що футбольну громадськість здивують, приміром, Колумбія, Чилі, Швеція, Бельгія, африканські збірні.
Більшість з опитаних вважає, що арбітр гри між українцями та французами, турок Джюнейт Чакір зафіксує нічию. Однак дехто з них вірить у вікторію збірної України. Пропонуємо прогнози на історичний для «жовто-синьої» команди матч.

Флорентін Матей (півзахисник, «Волинь»): «Ставлю на те, що в Києві рахунок буде 1-1, а у Франції переможуть господарі – 1:0.
Мундіаль виграють іспанці, бразильці або ж німці. Аргентина? Ні, не думаю, що Мессі і компанія втретє в історії стануть світовими чемпіонами».

Богдан Шершун (захисник, «Волинь»): «Важко щось з упевненістю сказати про цю гру. Ризикну поставити на результативну нічию – 1:1».

Ігор Скоба (півзахисник «Волині»): «Гра обіцяє бути цікавою. Ставлю на команду Михайла Фоменка – 2:1. Вболіваймо за Україну!».

Артем Бобух (оборонець «Волині». На даний момент орендований білоруською «Білшиною»): «В першій грі команда Михайла Фоменка поступиться 1:2. А найкращі шанси перемогти у Бразилії має Німеччина».

Ігор Биканов (екс-півзахисник «Волині»): «Вважаю, що в Києві буде зафіксовано мир – 1:1. Відносно світової першості, то її повинні вигравати німці».

Ілля Галюза (півзахисник луганської «Зорі»): «Думаю, що в Києві суперники зіграють внічию – 1:1».

Метью Сандей (брат півзахисника «Волині» Мішеля Бабатунде): «Україна поїде до Бразилії! Впевнений, що в Києві українці переможуть. У Франції буде ж зафіксована нічия».

Аліна Горобець (найкраща футзалістка світу 2009 року, гравець клубу «Лагуна-УОР», Росія ): «Прогнозую рахунок 1:1. В мене немає улюбленої збірної, але в Бразилії поставлю на Іспанію».

Руслана Бичік (вболівальниця полтавської «Ворскли»): «Навіть сказати щось важко... Хотілось би, звичайно, щоб ми здолали дружину Дешама! Буду надіятись на краще, так що думаю перемога за нами – 2-1.
Чемпіонат світу, напевно, виграє Німеччина. Але і Нідерланди зараз досить сильні».

Валерій Пригорницький (журнал «Футбол»): «Навряд чи нам варто очікувати шаленої гри. Як правило, такі матчі не надто видовищні. Примір тому – нещодавній поєдинок проти англійців. Тому прогноз – 0:0. Мій фаворит світової першості – збірна Німеччини. Окрім, звісно, Іспанії».

Юрій Конкевич (прес-аташе футбольного клубу «Волинь»): «У першому матчі, як вболівальник, чекаю принаймні мінімальної перемоги України, бажано без пропущених голів. Водночас пригадую, що Платіні хоче балотуватися на посаду Президента ФІФА і йому буде мулько, якщо збірна його країни не потрапить на Мундіаль. Пригадуєте, як французів на Євро-2012 тягнули за хвоста арбітри?.. Крім того, пам’ятаємо, скільки наших «висить» на дискваліфікації у повторному матчі. Фоменко мусить у ці дні зробити так, щоб гравці забули про перипетії національного чемпіонату, зосередилися на двох матчах і забули про чвари. ФФУ бажано у найкоротші строки погасити скандали навколо «Олімпійського».
Щодо чемпіонату світу, то мій фаворит - Німеччина. Цій команді Льова вже час щось вигравати. Просто симпатизую їм, хоч підозрюю, що виграють домашній Мундіаль бразильці».

Роман Клименко (кореспондент журналу «Футбол»): «Нічия 0:0 буде оптимальним результатом. Чому? Враховуючи дуже високу ціну гри, тренери команд, швидше за все, захочуть розписати в Києві гросмейстерську нічию, щоб зберегти шанси перед матчем-відповіддю. Тому не здивуюся, якщо поєдинок буде нагадувати домашню гру з англійцями – невелика кількість моментів, такий собі матч на «вірняк».
Після гри Україна – Англія один з вболівальників, залишаючи «Олімпійський», на емоціях сказав: «Віддав 600 гривень за ЦЕ? Найдорожча нічия в моєму житті…». Звісно хочу, аби після поєдинку в пам’яті залишилися найяскравіші моменти. Але й при «сухому» результаті засмучуватися не буду. Головне, аби перед грою в Франції у нас залишилися шанси на успіх.
Фаворит ЧС-2014 – Бразилія. По-перше, «фактор домашнього чемпіонату», який обов’язково додає плюси для пентакампеонів. По-друге, ми пам’ятаємо, як Бразилія розтрощила тих же іспанців на зимовому Кубку Конфедерацій – це було вражаюче! По-третє, саме Бразилію бачу однією з небагатьох збірних, що здатні зупинити всім набридлу Іспанію».

Олег Бабій (журналіст сайту «Футбол 24»): «Попри патріотичні почуття і гордість за команду, яку зумів за лічені місяці створити Михайло Фоменко, я надзвичайно скептично налаштований щодо нашого протистояння з французами. Тут і клас суперника дається взнаки, і наявність у їх складі таких монстрів як Рібері, Погба, Жиру та інші. А ще перший матч у рідних стінах, що спонукає вже з перших хвилин викладати всі карти на стіл. Про протекцію Платіні вже й згадувати не хочеться. А отже, висновки невтішні. Особисто у мене напрошується паралель із 2001-м, коли ми потрапили під прес Німеччини. Тож прогнозую нічию у Києві і поразку у матчі-відповіді. Можливо, навіть із розгромним рахунком.
Щодо самого Мундіалю, то тут звично за трон битимуться іспанці та німці, які відчуватимуть жорсткий пресинг господарів – бразильців. Хоча особисто я вболіватиму за двох «темних конячок» – Колумбію і Бельгію. На мій погляд, ці дві дуже перспективні молоді команди здатні вчинити величезний переполох серед своїх суперників».

Ковельський тренер Віктор Романчук, тренував футзальну команду «Буран-Негабарит»: «Головне наше завдання завтра - не пропустити. Погано, що у нас немає забивного і яскраво вираженого нападника. Вважаю, що поєдинок закінчиться з рахунком 0:0. А на чемпіонаті світу повинні перемагати бразильці, або ж якась інша південноамериканська збірна».

Розпитував Андрій КОВАЛЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
за збірну України Показати IP 14 Листопада 2013 08:49
Шановні журналісти! Прохання, по можливості, донесіть цю інформацію до місцевої влади! Завтра п'ятниця, кінець робочого тижня і відповідальна гра збірної України з футболу з французами! Багато людей в компаніях будуть переглядати цю гру у різноманітних закладах Луцька, як це було під час Євро, то велике прохання, запустити декілька додаткових маршруток, хоча б по кільцевому маршруту, щоб люди могли комфортно дістатись своїх домівок після завершення перегляду цього матчу!!! Дякуємо за розуміння!
А Показати IP 14 Листопада 2013 09:28
Смєшно!
7557 Показати IP 14 Листопада 2013 10:28
Україна переможе з рахунком 3-0.
Вболівальник Показати IP 14 Листопада 2013 11:00
Наразі, сьогодні збірна Франції не краща за збірну України. Тому треба забути про авторитетів, і перемогти французів по праву більш наполегливого. Збірна України просто мусить перемагати.
ФАН Показати IP 14 Листопада 2013 12:02
3 - 1 Ярмоленко,Девіч,Гусєв.Якщо гратиме зперших хвилин Девіч,то буде такий рахунок.Вболівальники покажіть ,як потрібно вболівати на Олімпійському,а не як попередні матчі.УДАЧІ.
Бебето Показати IP 14 Листопада 2013 14:21
1-0 (Зозуля, 68)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus