USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна – Польща - 1:0. ФОТО. ВІДЕО

11 Жовтня 2013 22:52
Один із найважливіших матчів за свою історію провела збірна України із Польщею в Харкові. За право виходу на чемпіонат світу в Бразилії перед грою мали обидві команди, хоча Україна й випереджала в турнірній таблиці своїх західних сусідів. У першому колі на виїзді наші земляки перемогли з рахунком 3:1. Тож гості були особливо агресивно налаштовані на поєдинок. Українцям теж не було куди відступати. За два тури до завершення наша збірна відставала від лідерів, англійців, на одне очко. Безпосереднє місце на Мундіаль здобуде саме переможець групи. Команда, що займе у підсумку друге місце, мусить зіграти у стикових матчах за право виходу на найпрестижніші змагання планети.

Перший тайм пройшов у позиційній боротьбі і шанс забити гола мали як поляки, так і українці, хоча господарі поля були ближчі до успіху.
У другому таймі, після виходу на поле Марко Девіча, гра в атаці «синьо-жовтих» стала активнішою.

На 64-ій хвилині з лівого флангу Євген Коноплянка навісив у штрафну поляків, перекинувши захисників суперника, а Андрій Ярмоленко спокійно прийняв м’яч лівою ногою, а потім майстерно пробив у дальній від себе кут воріт – 1:0. Радості уболівальників, котрі вщерть заповнили стадіон – не було меж. Поляки кинулися відігруватися, проте українці не лише вміло оборонялися, а й гостро контратакували. Проте рахунок так і не змінився.

Останній тур українці проведуть із аутсайдером групи, що програв усі матчі відбіркового циклу - Сан-Марино. Тоді як головний конкурент, Англія, гратиме із Польщею. Поляки, до речі, в цьому відборі програли лише дві гри і обидві - українцям.
За тур до фінішу українці забезпечили собі друге місце у турнірній таблиці. Якщо англійці не втратять очок в останньому матчі, то нам доведеться змагатися за вихід на чемпіонат світу в додаткових двох стикових матчах зі збірною, яка посіла теж друге місце в одній із інших відбіркових груп.

Україна - Польща - 1:0 (0:0)
11 жовтня 2013 року. Відбірковий матч чемпіонату світу. Харків (Україна).
УКРАЇНА: 12.П’ятов, 3.Хачеріді, 6.Степаненко, 7.Ярмоленко (9.Гусєв), 8.Зозуля (22.Девіч), 10.Коноплянка, 13.Шевчук, 14.Ротань(К), 17.Федецький, 20.Ракицький, 21.Едмар (15.Безус).
Запасні: 1.Коваль, 23.Худжамов, 2.Дедечко, 4.Тимощук, 5.Ковпак, 11.Селезньов, 16.Мандзюк, 18.Морозюк.

ПОЛЬЩА: 1.Боруц, 2.Войтовяк, 3.Єджерчик, 4.Шукала, 5.Собота (23.Пешко), 6.М.Левандовський (10.Зелінськи), 8.Криховяк, 9.Р.Левандовський, 11.Кліх (18.Межеєвськи), 15.Глік, Блащиковський(К).
Запасні: 12.Щенсни, 22.Фабіанськи, 7.Поланськи, 13.Вшолек, 14.Вавриняк, 17.Ржежняк, 19.Челебан, 20.Соб’єх, 21.Василевськи.

Голи:
Ярмоленко (64 хв.) – 1:0.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus