USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Україна не встояла під натиском французів. ВІДЕО

16 Червня 2012 11:27
Збірна України поступилася фавориту групи D. Наші хлопці не забили жодного гола французами. Натоміть у суперника відзначилися Жеремі Менез і Йохан Кабає.

Про це повідомляє сайт Football.ua.

Говорити про погодні напастях, які ледве не зірвали другий поєдинок збірних України та Франції на Євро-2012, ми, напевно, не будемо. Всі бачили трансляцію, всі спостерігали за тим, як суддя матчу Бьорн Куйперс підкидає м'яч і «дає добро» на продовження гри. Головне, що матч був відновлений, а дренажна система Донбас-Арени витримала зливу і не перетворила поле у басейн. А 90 ігрових хвилин не перетворили його в город, що не менш важливо напередодні третього матчу з Англією.

Матч, перерваний після п'яти неповних хвилин, був відновлений на тій же позначці. Складно сказати, хто більше виграв від паузи, але французи якось швидше зуміли знайти свою гру і почали поступово підбиратися до воріт Андрія П’ятова. Спершу це були гострі вилазки по флангах, що завершувались неточними прострілами, і нескладні удари з середньої дистанції. Але з часом хлопці Блана загострили гру до межі. У цей час українці намагалися налагодити контроль над м'ячем і трохи заспокоїти гру. Часом вдавалося, часом ні, але Франція таки мала невелику перевагу.

Перший свій подвиг Андрій Пятов зробив на 30-й хвилині. Тимощук і Хачеріді відверто привезли момент на свої ворота, французи віддали м'яч на Менеза, але Жеремі з кількох метрів пробив прямо в хлопця в зеленому светрі. Другий подвиг відбувся хвилинами пізніше: Селін програв позицію Мексес при подачі кутового, Філіп бив надточно, проте П’ятов, витягнувши праву руку максимально широко, таки врятував ворота!

«А що Україна?», - запитаєте ви. Непоганий удар Ярмоленка повз ворота, хороший - від Шевченка, що потрапив у Льоріса і ... практично все. Українці ніяк не могли встановити зручний темп власній грі, що дозволяло Франції грати в своєму ритмі. Воронін погано рухався між лініями, практично не чіпляючись за м'ячі, Шевченко загубився без таких потрібних передач з глибини. Звідси і подвиги П’ятова, і досить відчутна перевага французів. Але П’ятов зберіг ворота сухими - це головний підсумок першого тайму.

Уже з першої секунди тайму другого на полі з'явився Девіч. Він замінив Вороніна. Однак головною дійовою особою на полі залишався П’ятов. Уже на другій хвилині тайму кіпер «Шахтаря» парирував удар Менеза. Відповісти йому зміг Шевченко - капітан узяв гру на себе, змістився до воріт і пробив – повз дальній кут. У наступній контратаці, яку розпочав Коноплянка, непогано пробивав Тимощук - вище. Здається, господарі намацали потрібний ритм, але всіх заспокоїв Менез. Досі нефартовий, Жеремі відмінно отримав м'яча у швидкій контратаці, трохи змістився в центр і з-під ноги Селіна пробив так, що П’ятов знову врятувати ситуацію не зумів. 0:1 - Україні знову пропускає першою.

Ще через дві хвилини Йохан Кабає завдав другого удару по українських шансах. Півзахисник «Ньюкасла» ідеально розібрався в ситуації, пробивши в дальній кут після передачі з глибини - 0:2.
Донецький стадіон продовжував гнати команду вперед, а Олег Блохін випустив на поле Артема Мілевського. Тепер в лінії атаки, в якій після виходу Девіча стерлися всі позиційні рамки, стало ще більше хаосу і позиційного розброду. Зв'язати групу атаки з п'яти чоловік з обороною було просто нікому. Тому не варто було дивуватися рясним французьким контратакам та українським обрізкам.

Навіть при повної дезорганізації ігри України примудрялася якось загрожувати воротам Льоріса. Гру взяв на себе Девіч, який робити це, загалом, вміє. Однак діям Марко не вистачало потрібної точності в завершальній стадії і реально напружити капітана «триколірних» нам не вдавалося. У той же час, Олег Блохін замінив Ярмоленка на Алієва, і криками «Граємо» продовжував гнати хлопців вперед. Одночасно хапаючись за голову після їх чергових помилок ...

Лоран Блан віддавати виграний матч не збирався. Він освіжив гру своєчасними замінам: зміцнив центр за рахунок виходу М'Віла і спокійно спостерігав за тим, як його команда доводить справу до перемоги. «Жовто-сині» на полі продовжували битися, проте відчуття свіжої безвиході, що з'явилося хвилині на 70-й, нікого вже не покинуло.

Україна - Франція 0:2
Голи: Менез, 53, Кабай, 56
Україна: Пятов, Гусєв, Михалик, Хачеріді, Селін, Тимощук, Назаренко (Мілевський, 60), Ярмоленко (Алієв, 68), Воронін (Девіч, 46), Коноплянка, Шевченко
Франція: Льоріс, Дебюші, Рамі, Мексес, Кліши, А. Діарра, Кабай (М'Віла, 68), Менез (Мартен, 73), Насрі, Рібері, Бензема (Жиру, 76)
Попередження: Селін - Менез, Дебюші, Мексес




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Грыцько Показати IP 16 Червня 2012 12:30
Слава Україні! Ґероям слава!
не фанат Показати IP 16 Червня 2012 18:21
бездарно!
VSC Показати IP 16 Червня 2012 18:39
Досадно, но предсказуемо. Что-то ура-патриоты умолкли?
До VSC Показати IP 17 Червня 2012 18:22
Предсказуемо --- тому шо на Даунбасарєнє .З 1995 року невідмолена і невідомщена душа Олександра (Ахатя) Брагіна (покійного власника "Шахтаря" ) до цих пір є там...http://3oko.com.ua/ubyti-na-donetskomu-stadioni-pomstylysya-zbirnij-ukrajiny.html/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus