USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Українським олімпійцям за медалі платитимуть більше

2 Лютого 2010 17:14
Українським спортсменам збільшили суму винагороди за медалі Олімпіади-2010. Про це заявив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.
Як передає ZAXID.NET, Сергій Бубка наголосив, що за золоту медаль спортсмен отримає 100 тисяч доларів, за срібну – 70 тисяч доларів, за бронзову – 50 тисяч доларів.
Водночас за словами президента НОК, не вирішено питання розміру винагороди для тренера, що виховав призера Олімпіади.
«Якщо спортсмен раніше отримував, наприклад, 100 тисяч доларів за золото, то тренер отримував винагороду в сумі 50 тисяч доларів. На сьогодні це питання не вирішено, тому що Міністерство фінансів відмовилося виділяти на це кошти», - сказав С.Бубка.
Він також зазначив, що зараз вирішенням цього питання займається Міністр у справах сім\'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сума винагороди для українських спортсменів за золоту медаль – 700 тисяч гривень, за срібну – 500 тисяч гривень, за бронзу – 350 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus