USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українським суддям заборонено пити і курити

4 Лютого 2010 15:55
В Анталію для проходження навчально-тренувального збору прибула група арбітрів та асистентів української Прем\'єр-ліги.
3 лютого в Анталію для проходження навчально-тренувального збору прибула перша група арбітрів та асистентів української Прем\'єр-ліги, – передає ТСН.
Українська делегація розмістилася у п\'ятизірковому готелі Kaya Belek. У цьому ж готелі зупинилося декілька команд з Німеччини, Росії та Казахстану. Не дивно, що вже в перший день наші судді отримали призначення на три спаринг-матчі. В одному з них донецький «Металург» зустрічався з сербським «Напредаком» і цю гру обслуговував Олександр Дердо.
Арбітрів та асистентів Прем\'єр-ліги крім теоретичної підготовки та проведення матчів чекають виснажливі тренування. Цим займається тренер з фізпідготовки Ігор Якубовський - відомий у минулому гравець «Жальгіріса» і «Металіста».
Керівник збору Вадим Шевченко ввів жорстку систему штрафів на зборах – за куріння, випивку і негідну поведінку. Щоранку суддів будуть зважувати і міряти пульс.
Нагадаємо, що вчора на тренувальних зборах у турецькій Анталії луцька «Волинь» провела свій перший спаринг і виграла у хорватського клубу «Осієк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus