USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Харлан завоювала для України першу бронзу

9 Серпня 2016 08:16
Українська шабліста Ольга Харлан у поєдинку за третє місце виробола для України бронзову медаль.

У нелегкому поєдинку за третє місце проти француженки Манон Брюне українка таки змогла вибороти перемогу з рахунком 15:10, - повідомляє канал 24.

Це вже друга медаль на цьогорічних Олімпійських іграх у скарбничці синьо-жовтої збірної.

Першу медаль для національної збірної завоював снайпер Сергій Куліш. Він здобув срібло у кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки з 10 метрів.

До фінальної частини пройшло двоє українців, однак першим змагання закінчив Олег Царьков, фінішувавши 8-им.

У свою чергу Куліш довший час лідирував, однак дві серії, 6-а та 7-ма в українця скалась не найкраще, і лише в перестрілці українець вибив свого конкурента, індійця Абхінава Біндру. Після цього у 8-ій серії наш снайпер відіграв серйозний гандикап у росіянина Володимира Масленнікова, однак у останній серії за золото Куліш поступився Нікколо Кампіані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus