USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В очікуванні гри «Таврія» - «Волинь». ФОТО

22 Листопада 2013 10:09
Луцька «Волинь» у неділю, 24 листопада, проведе у Сімферополі матч 17-го туру проти «Таврії». Наші земляки готувалася до цього поєдинку в Криму, тому часу на акліматизацію чи відновлення після переїзду команді не потрібно. Лучани із минулої п’ятниці проживали в Гаспрі, що поблизу Ялти, а напередодні гри із «Таврією» вони переїдуть до столиці Криму.
Під час зборів команда зіграла два товариських матчі. Російській «Волзі» лучани поступилися (0:1) після голу, пропущеного з пенальті, а місцеву ялтинську «Жемчужину» перемогли у вівторок - 5:1, - повідомляє клубна прес-служба лучан. «Таврія» ж обмежилася одним спарингом – програла «Севастополю» 0:1.
В обох командах відсутні дискваліфіковані виконавці. Натомість, тільки напередодні матчу стане зрозуміло, хто із травмованих раніше «волинян» зможе допомогти команді. В господарів під питанням вихід на поле Селіо, Калініченка та Путраша.
Варто відмітити ймовірне посилення «Таврії» за рахунок новозаявленого нападника Бурдужана. Прем`єр-ліга з цього приводу навіть спеціальне пояснення надала: румуна мали право заявляти і він може грати у чемпіонаті за «Таврію».

«Таврія» в турнірній таблиці поки що остання, однак лучанам немає сенсу зважати на цю обставину, адже в кримчан однакова кількість набраних очок із запорізьким «Металургом», а в світлі змін в турнірній таблиці, пов’язаних зі зняттям «Арсеналу», «Говерла» підсунеться до аутсайдерів на відстань чотирьох балів... У минулому турі команда Христопулоса відібрала очки в непоступливої вдома «Зорі» (0:0).
В чемпіонатах України матчі суперників проходили із перевагою першого чемпіона України – з 23 зустрічей «Таврія» перемогла у десяти, сім виграли «волиняни», шість матчів переможця не виявили (різниця забитих-пропущених голів – 31:15 на користь кримчан).
Недільний матч буде вже четвертим для команд цього року. На разі, зберігається повне статус-кво: +1=1-1. «Волинь» програла на виїзді у грі другого кола минулого чемпіонату, виграла вдома в 2-му турі цього чемпіонату (блискучий гол забив Ерік Бікфалві) та зіграла унічию 1:1 в товариському матчі у вересні цього року.

Отже, чекаємо матчу на сімферопольському «Локомотиві». У неділю в столиці АРК очікуються курортні для листопада від +12 до +14 градусів, без опадів.
Матч розпочнеться о 13.30, телетрансляцію проведе канал «Футбол».
Обслуговуватиме поєдинок арбітр Віталій Романов із Дніпропетровська.

Поєдинок молодіжних команд відбудеться у суботу, 23 листопада, на базі «Таврії» в Поштовому. Початок гри о 13.00. Матч обслуговуватиме арбітр Скрипак із Київської області.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus