USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В Україні створять аналог екстреної служби «911»

29 Серпня 2011 12:37
Прем'єр-міністр Микола Азаров зареєстрував проект закону № 9074 про систему екстреної допомоги населенню за єдиним номером «112»

Законопроект визначає значення термінів «екстрений виклик», «екстрена допомога населенню», «екстрена ситуація», «оперативно-диспетчерські служби», «підрозділ екстреної допомоги населенню», - пише видання Комментарии

Згідно з текстом законопроекту, для забезпечення обробки екстрених викликів оператори центрів «112» мають право використовувати інформацію, що міститься в базах даних операторів телекомунікацій.

Зокрема, для абонента фіксованого телефонного зв'язку це буде абонентський номер, прізвище, ім'я, по батькові, найменування та адреса.

Для абонента мобільного зв'язку - абонентський номер та місцезнаходження на момент вчинення екстреного виклику.

Регулювання системи «112» здійснюється Кабінетом Міністрів України, спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань цивільного захисту, іншими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, - йдеться у проекті закону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2011 23:42
А можна ще раз те саме і українською? Створюється служба "112", а далі?..
smelnyk Показати IP 30 Серпня 2011 12:13
Поки я буду слухати меню щоб натиснути відповідну цифру, а оператори будуть зв'язуватись з потрібною службою, хата згорить і діти потруяться. В оперативному зведенні напишуть,що зв'язку з невчасним повідомленням про надзвичайну ситуацію служба порятунку була безсилою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus