USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В України заберуть Євро-2012?

12 Грудня 2008 19:44
Польща може самостійно провести матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, якщо у Києві не буде вчасно реконструйовано НСК «Олімпійський». Про це заявив президент Європейської футбольної асоціації UEFA Мішель Платіні польській газеті «Dziennik», – повідомляють 12 грудня «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, «Dziennik» відзначає, що Платіні вперше відкрито заявив про можливість проведення Євро-2012 лише у Польщі. «Окрема справа – це Київ. Якщо це місто не встигне зі своїм стадіоном, то існує така можливість, що Євро відбудеться тільки у Польщі», – сказав Мішель Платіні.
В інтерв’ю газеті, опублікованому сьогодні, 12 грудня, він також відкинув можливість проведення чемпіонату Польщі разом із Німеччиною. «Німці? Тільки тоді, коли на місці Національного стадіону у Варшаві у червні 2012 року будуть бульдозери. А це, швидше за все, неможливо», – сказав Мішель Платіні.
Він також наголосив на важливості Євро-2012 для розвитку футболу на Сході. «Євро-2012 може стати найкращим чемпіонатом за останні роки і великим шансом для вас. Футбол на Сході може розвинутись до рівня, про який ви навіть не мріяли», – сказав президент UEFA.
Довідково:Польща та Україна у квітні 2007-го виграли право спільного проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Грудня 2008 19:59
Хай забирають.Всеодно бидло безголове нічого не рішить тільки спозориться! Проклята країна наша україна!(пишу з малої бо не поважаю!!!)
Анонім Показати IP 14 Грудня 2008 09:31
согласна с первым комментарием- никто из вас, украинцы/, на самом деле не хочет просто, чтоб вы жили хорошо. вместо того, чтобы сделать жизнь комфортной для проживания, вы создаете великолепные условия для оттока населения за границу- вот и я уезжаю из Луцка в Германию на учебу и возвращаться в такую ЖО-У желания не возникает. и родителей заберу. пенсионер долджен жить достойно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus