USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Валуєв злякався Кличка. ВІДЕО

16 Липня 2010 09:49
Чемпіон світу WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко зробив офіційне звернення, в якому заявив, що припиняє переговори із росіянином Миколою Валуєвим.
Раніше українець пропонував росіянину за вихід у ринг гонорар у півтора мільйона євро, - нагадує «Канал новин 24».

«У ринзі відразу видно, що людина являє собою, тому Микола Валуєв боїться боксувати зі мною. Наш поєдинок з нетерпінням чекають мільйони, вони втомилися спостерігати, коли доросла людина веде себе, немов дитина Микола, вистачить бояться! Бути рабом страху - найгірший з видів рабства. Пам'ятай про це. Або ж займися іншим видом спорту. Я зробив все, для того, щоб наш поєдинок відбувся, але команда Миколи Валуєва висуває все нові і нові умови. Я не бачу можливості продовжувати переговори. Де це бачено, Чемпіон вмовляє претендента! Якщо Микола коли-небудь зможе перемогти свій страх, то , можливо, ми знову повернемося до цієї розмови», - каже . чемпіон світу WBC Віталій Кличко.

Тепер, кандидатом номер один на бій із Віталієм вважається Шенон Бруггс. Тим часом немає жодних проблем із організацією своїх поєдинків у молодшого брата – Володимира. Чемпіон світу WBO/IBF/IBO підписав контракт на бій із Олександром Повєткіним. Поєдинок, як і передбачалось раніше, відбудеться 11 вересня у Франкфурті на домашньому стадіоні Айнтрахта – Комерцбанк Арена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 16 Липня 2010 10:05
Содрал:"Российский боксер Николай Валуев готов выйти на ринг против чемпиона мира по версии WBC Виталия Кличко "за убогие полтора миллиона долларов". Об этом он заявил в ответ на видеообращение украинца."Мы ведь с Кличко уже даже по финансовым моментам договорились", - цитирует боксера "SportArena". "Может, Виталию жалко 50 билетов, которые я попросил для своей команды? 35 билетов в ринг-сайд и 15 рядом с ринг-сайдом", - сказал он. "Я готов выйти против украинца на ринг. Если он не готов - флаг ему в руки. Пусть выходит против ребят типа Сосновски", - добавил Н.Валуев.Напомним, в своем видеообращении В.Кличко отказался от боя с Н.Валуевым."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus