USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ващук іде з «Волині»

27 Січня 2011 08:52
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний не включив Владислава Ващука в список футболістів, які відправилися на підготовчий збір до Туреччини.
«Таке рішення головного тренера стало несподіванкою для мене. В особистій бесіді Віталій Кварцяний не зумів аргументувати свою позицію. Ще вчора я потрібен був клубу, а вже сьогодні на мені поставили хрест», - розповів Ващук. Про це пише Gazeta.ua.
Футболіст каже, що не має наміру більше залишатися в клубі.
«Я піду з «Волині» на правах вільного агента, але завершувати йти з футболу не збираюся», - сказав він.
За свою кар'єру 36-річний футболіст встиг пограти за київське «Динамо», московський «Спартак», одеський «Чорноморець», «Львів» і, власне, «Волинь».
З луцьким клубом Ващук уклав річний контракт у липні 2010 року і виступав у команді під №14. До цього перебував у київському «Арсеналі».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ура! Показати IP 27 Січня 2011 14:45
"Волинь" дійсно тепер "триматиме планку", бо всі клуби, за які після "Динамо" раніше грав Ващук ("Львів", "Чорноморець") вилітали з ним в першу лігу
saturnandrey Показати IP 27 Січня 2011 20:24
Ващук-гавнюк!!! проданець скитається по світу! Не треба було з динамо тікали ДУРНЮ)) За копійкою погнався без штанів залишився,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus