USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Велодень у Луцьку – середньовічні розваги після фінішу. ФОТО

26 Травня 2013 13:22
Після вдалого фінішу сьомого велопробігу у Луцьку, велолюди і велолицарі взялися до розваг.

Вдало фінішувавши, учасники «Велодня-2013» зробили фото на пам’ять. А велосипедисти у лицарських латах поділилися враженнями, як це - їздити у середньовічних обладунках.

«Думав, болітиме шия від шолому, а болить спина, і то від того, що їхав зі щитом. Мінус в тому, що в шоломі поганий огляд території. Але я тільки починаючий велолицар, тому думаю наступного разу буде легше», - розповів голова Асоціації розвитку туризму Волині Юрій Моклиця.

Потому учасники дійства влаштували середньовічні розваги на велосипедах. Зокрема усі бажаючі могли перевіряти себе на вправність зі списом, поцілюючи на велосипеді у мішень.

Згодом велолюди влаштували «батли» з дубинками на велосипедах, вдаючи лицарів на турнірах. До речі, участь у дуелях брали навіть дівчата. Стріляли і з луків у мішені у вигляді повітряних кульок.

Організатори «Велодня-2013», голова Асоціації велосипедистів Луцька Дмитро Сандалов та голова Асоціації розвитку туризму Волині Юрій Моклиця, вважають, що свято вдалося. Також вони сподіваються, що традиція брати участь у велопробігу в лицарських обладунках у Луцьку приживеться.







































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SRAM XXX Показати IP 26 Травня 2013 22:15
Ди кросавчег )))
анонімус Показати IP 31 Травня 2013 20:18
чорний рицар -алкаш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus