USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Ветерани ФК «Волинь» зіграли 5 матчів у Польщі

10 Грудня 2013 17:51
Ветерани луцької «Волині» зіграли на міжнародному футбольному турнірі в Польщі. Клуб першої польської ліги «Богданка (Лєнчна) запросив волинських футболістів. Це вже четверті подібні змагання, які організовують у Лєнчній з нагоди польського Дня шахтаря. Лучани вдруге приїздять на турнір. Цього року за кубок від керівника «Богданки» Артура Капелько боролися 15 команд.

Відзначимо, що польські шахтарі-гурніки, команди яких в основному й грали на турнірі, доволі серйозно ставляться до своє фізичної форми та організації відпочинку. Власники копалень організували спеціальну «лігу гурнічу», матчі у якій відбуваються щотижня. До слова, деякі з гравців приїхали на турнір відразу після нічної зміни у шахті, зіграли свої матчі й поїхали на нічну зміну, - повідомила клубна прес-служба лучан.

Суперники у «Волині» були серйозні та зіграні. Склад волинської команди сформувався із кількох колишніх гравців клубу (Володимир Мозолюк і Сергій Чабан) та працівників адміністрації клубу.

Гості не надто вдало розпочали турнір, як то кажуть, «з корабля на бал». Не встигли лучани отямитися, а вже «горіли» у матчі-відкриття 1:5 (причому Володимир Мозолюк відкрив рахунок у грі). Відзначимо, що суперник зрівняв рахунок після грубого порушення правил проти гравця «Волині». Цей матч став єдиним, який «Волинь» програла на турнірі. Команда, якій поступилися лучани, пізніше зіграла у фіналі турніру.

Наступні три матчі «Волинь» зіграла внічию – 0:0 (із переможцем Кубку-2012), 3:3 та 1:1. Останню гру на турнірі команда впевнено виграла 3:0 у профспілки "Солідарність". Утім, запекла боротьба між іншими учасниками та специфіка турнірної сітки дозволила лучанам, які програли тільки один матч на турнірі, вдовольнитися тільки 9-м місцем. Часу для роботи над помилками у «Волині» вдосталь – команда отримала запрошення на змагання, які відбудуться у Лєнчній вже через рік.

Відзначимо окрім надзвичайно цікавої турнірної боротьби на «Кубку Презеса Богданки» ще й високий рівень організації змагань. Під час закриття змагань волиняни привітали "Богданку" із проміжним першим місцем у першій польській футбольній лізі та подякували керівництву клуба за запрошення на турнір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus