USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від «армії» тренерів на Волині немає віддачі

18 Лютого 2014 18:01
Дитячо-юнацькі спортивні школи, вихованці яких демонструють високі результати під час обласних змагань, можна перерахувати на пальцях.

Про це йшлося під час засідання колегії у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, що відбулося 18 лютого.

Звернути увагу на роботу дитячо-юнацьких спортивних шкіл закликав заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

«Ціла армія тренерів, в галузі майже дві тисячі фахівців сьогодні працює, віддача де? Коли ми аналізуємо, бачимо, що окремі дитячо-юнацькі спортивні школи взагалі не виставляють вихованців на змагання. Я розумію, що можна послатися на відсутність фінансів, але відповідь – немає належної тренерської роботи. Немає вихованців, які можуть показати результат на обласних змаганнях. Є 43 ДЮСШ і ми можемо на пальцях перерахувати ті школи, чиї учні показують результати. Потрібно звернути увагу на кадри, що ми можемо вимагати, якщо тренер в дитячо-юнацькій спортивній школі працює без фахової освіти?», - зазначив заступник голови облдержадміністрації.

З його слів, у Локачинському районі торік вихованці ДЮСШ взагалі не брали участі у змаганнях з індивідуальних видів спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TheРоман Показати IP 18 Лютого 2014 19:43
В Ковелі тренер по футболу.ю алкоголік, то як він натренує дітей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus