USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Від напруги навіть поле тремтіло», - Богатир про першу перемогу на чолі «Волині»

24 Березня 2018 17:12
Перший весняний поєдинок «Волинь» проводила 24 березня у Луцьку проти охтирського «Нафтовика-Укрнафти». Завдяки ранньому голу Андрія Яковлева лучанам вдалося здобути перемогу та обійти конкурента у боротьбі за виживання у Першій лізі.

Першим поспілкуватися з футболістами прийшов наставник гостей Володимир Книш.

«Чудес не буває», - розпочав тренер.

«Ми півроку тренувалися на штучному полі, сьогодні вперше побачили землю та сонце», - сказав Книш. З його слів, на штучному полі футбол значно швидший. Він зазначив, що його команді не вдалося створити необхідної кількості моментів, адже тренування проходять на маленькому полі, де «воріт не видно».

«Видно, що «Волинь» провела хороші збори, дуже добре награні стандарти», - зауважив Володимир Книш. На його думку, програла його команда незаслужено, справедливим результатом була би нічия.

«Думаю, у нас не все ще втрачено, ми ще поборемось та багато у кого відберемо очки», - підсумував тренер «Нафтовика-Укрнафти».

Своєю чергою наставник «Волині» Віктор Богатир наголосив, що задоволений тим, що поєдинок грали не вчора. «Я бачив на вчорашньому тренуванні як хлопці переживали. Дуже висока відповідальність була за результат. Та навіть поле сьогодні тремтіло від напруги навколо матчу», - сказав тренер.

Він також замітив, що його підопічним не вдалося реалізувати усіх задумів, але головне, що команда здобула перемогу.

«Ми забили гарний гол, хоча не все вдавалося, м’яч контролювати ми не змогли», - заявив Богатир.

З його слів, команда повинна була більш активно грати на фланзі, але далося взнаки неймовірне хвилювання гравців.

Наступний домашній поєдинок лучани зіграють 6 квітня, а на виїзді повинні зіграти перенесений матч проти черкаського «Дніпра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus