USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від Кварцяного втікає футболіст

27 Квітня 2011 09:48
«Затягти» на тренування півзахисника ФК «Волинь» Ярослава Кінаша (на фото), який нині на реабілітації, головному тренеру ФК «Волинь» Віталію Кварцяному не вдається ні погрозами, ні грошима, ні обманом.
Про це Кварцяний розповів 22 квітня під час післяматчевої прес-конференції.
Головний тренер каже, що футболісту у зв´язку з розривом хрестоподібної зв´язки зробили операцію, після чого назначили курс реабілітації. Однак Кінаш на неї йти не охоче. До операції він взагалі, за словами головного тренера говорив, що травма заживе сама собою.
Під час чату на «ВН» Кварцяний згадував, що аби затягти футболіста на операцію довелося залучити допомогою навіть його дівчини.
«В грудні поїхали ми на збори. В нас же ж шість ранку підйом, зарядка. А він – не хоче, таке кисне, незадоволене, я його вигнав. Кажу – їдь звідси. І тут дома – сніг, болото – тренуйся. Він почав сачкувати», - розповідає тренер.
«Нам вже за нього пропонували гроші серйозні, хороші. Наприклад, казали: ми вам 200 тисяч доларів даємо за одного Кінаша. Я кажу – ні. Я Адрійовичу (Василь Столяр, президент ФК «Волинь», - «ВН») сказав – не будемо продавати Кінаша. Але ж він тікає. Оці два останні тижні ще якісь пігулки п´є. І не показується мені. Я ж не Шерлок Холмс. Всі його шукають і служба безпеки, і та і ся», – каже Кварцяний.
Головний тренер розповідає, що навіть намагався обманом затягнути футболіста, сказавши, що того чекають великі гроші зарплатні, аби тільки той почав тренуватися. Не помогли навіть емоційні погрози наставника «Волині».
«Ну що його в тюрму саджати? Хоч я йому казав: переламаю чашечки і будеш на візку їздити. Візьму, кажу, кувалду, розіб´ю тобі кості і все будеш інвалідом. Побув два дні – і знову втік», - розповідає тренер.
Кварцяний каже, що це один з найталановитіших гравців в Україні, але «людина така гнила, що його треба просто в газову камеру»
«Я вам десятка три приведу подібних шедеврів за тренерську кар´єру, але такого ще не було. Це шось таке… Він на грі не показував, а що він на тренуваннях вміє робити з м´ячем! Можливо, він подорослішає. Дівчину, кажуть, кинув, кажуть, вже друга. Вона напевно, також з ним з розуму зійшла», - коментує тренер «Волині».
Віталій Кварцяний каже, що аналогічна травма була і в іншого гравця клубу – Богдана Карковського. Однак той веде себе куди професійніше і серйозно ставиться до реабілітації.
«Карковський – через піт і кров! Я кричу на цього хлопця, але вважаю, що він такий маленький мужичок і він хоче футбол і по-своєму його любить. Не дано йому таланта дуже великого, але він працелюбна людина», - коментує Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 27 Квітня 2011 10:27
Про проломані чашечки вірю, шо кварц міг таке зарядити... А за гроші - ну не знаю ;))
Гоша до Роман Показати IP 27 Квітня 2011 11:48
Бач який він багатогранний! Різні підходи застосовує
Zheniok Показати IP 27 Квітня 2011 11:49
))))
ПРОХОЖИЙ Показати IP 28 Квітня 2011 08:53
Дурных футболистов покупают и продают - как поросят или бычков . Да еще за такие бабки ! И никто не скривится . А почему нельзя скинуться и купить лет на 5 нормального президента и пару человек оппозиции - не дешевле ли будет ?????????
1 Показати IP 28 Квітня 2011 21:05
Ті ,,люди,, для яких Україна, вже давно скинулись і поставили президента для себе.І збільшили свій капітал втричі за рік президенства. Таких сум звичайно в жодного прохожого не знайдеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus