USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Відлупцюй волинського журналіста»: через два місяці бій у «клітці»

27 Лютого 2017 10:06
Чи можна за два місяці посилених тренувань помірятися силами з чемпіоном зі світовим ім’ям? Журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини спробує довести, що бажання та наполегливість може перетворити звичайного товстопузика у атлетичного бійця. Тренування розпочинаються вже цього тижня, бій в октагоні – 1-го травня.

Зголосився до такого соціально-спортивного експерименту Вадим Панафідін, вага 88.1 кг.
На нього очікує повноконтактний поєдинок ММА в октагоні з Чемпіоном світу з козацького двобою, призером Європи з бойового самбо, переможцем «Прайд 2017» Олексієм Альбердою.

Для того, аби здійснити задумане, на журналіста чекає така програма підготовки: оволодіння базовими елементами борцівської та ударної технік, вивчення тактики ведення бою ММА, фізична підготовка за програмою CROSFIT-MMA. Окрім цього, передбачено й психологічну підготовку до ведення бою в закритому просторі (в октагоні).

Та не лише чоловіки здатні до такої разючої трансформації. Ще одним учасником цього проекту стала дружина Вадима Анна, вага 65.5 кг.
Впродовж березня та квітня вона освоюватиме програму самозахисту із рукопашного бою, яка включає прийоми обеззброювання, звільнення від захватів та кидкову техніку.

«Нещодавно в Луцьку відбулись змагання з ММА, вони розбудили в моїх генах козацький бойовий дух – тому я прийшов у тренувальний зал. Попереду два місяці, впродовж яких я освоюватиму змішані бойові мистецтва, а фінальним екзаменом стане бій в октагоні з чемпіоном. Цей шлях обіцяю пройти гідно й звітувати про кожне тренування, аби це змогли повторити й ви!» – розповідає Вадим.
Натомість, його дружина Анна застерігає лиходіїв, аби ті були обачні. Каже, думка про те, що «жінки – слабка стать» – це лише стереотип.

«Як кажуть в народі: «Муж та жона – одна сатана». Тому і я беруся за вивчення основ самозахисту. Лиходії, стережіться, тепер і я зможу відважити бебехів! А ще прийдешня весна скине з нас светри та покаже, хто їв булочки, а хто качав «булочки», – жартує Гануся.
Тренуватиме учасників соціально-спортивного проекту майстер спорту України міжнародного класу Олександр Кулаков.


Довідково:

«Відлупцюй волинського журналіста» - новий проект Інформаційного агентства Волинські Новини. Журналіст Вадим Панафідін та його дружина Анна два місяці тренуватимуться в бійцівському клубі зі змішаних єдиноборств ММА в Луцьку. Про здобутий досвід звітуватимуть щотижня, розповідатимуть про враження, підсумовуватимуть отримані навики та ділитимуться досвідом. Чи вдасться спортсменам-початківцям освоїти базові навики – покаже фінальний день. Так, на Вадима чекає повноконтактний бій з Чемпіоном світу з козацького двобою, призером Європи з бойового самбо, переможцем «Прайд 2017» Олексієм Альбердою. А Анна буде здавати екзамен із самозахисту. Дата завершення проекту - 1 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Свєта Показати IP 27 Лютого 2017 10:18
Молодці! Круто придумали)))))
123 до Свєта Показати IP 27 Лютого 2017 11:23
ідея стара, як світ... результат можете переглянути на ютубі.)
Марічка Показати IP 27 Лютого 2017 10:39
клаааас, Вадиииим, дуже крута затія!!! стежитиму! ви молодці!=*
дам тягла Показати IP 27 Лютого 2017 13:26
Мужик, жри, бо я 115, я з тебе відбивну зроблю!!!!)))
До Лашара до дам тягла Показати IP 27 Лютого 2017 19:48
Вася, жизнь боль, я важу 145 з ростом 2.2 м, для мене ти гном, й твої 115 кг для мене на зуб, то я з тебе можу зробити з десять відбивних, щоб шматочки були по-тонкіше)
Деградирующий сюрреа Показати IP 27 Лютого 2017 15:16
Вот что сегодня главное в журналистике - уметь драться! Кто сильнее - тот правдивей информирует граждан! Предлагаю такой же конкурс мордобоя среди учителей, врачей и священников!
Наус до Деградирующий сюрреа Показати IP 2 Березня 2017 22:37
Ілюша, знову тут ти? Вали в свої емірати і не во*няй!
БіБіСі Показати IP 27 Лютого 2017 19:36
Пузо то пузом, але де мускулатура???!! Чи це Альоша тіпа має 2 місяці пельмЄшками закідатися?? Вадік, звісно, молодець, але якщо його цей ЧЕМПІОН не вб"є, то це буде ПІДСТАВА. Хіба Аня викине біле полотенце
Срамник Показати IP 27 Лютого 2017 21:18
Вадік, друг, єйці бережи)тобі ще дітей робити)Але ми в вас віримо
Pride Показати IP 28 Лютого 2017 00:59
Льоха бєгі)
До організаторів Показати IP 1 Березня 2017 09:28
Реклама рекламою ("Прайду"!!!), але є здоров*я цих людей! Про які бої мова, якщо опоненти чемпіони світу та європи, майстри спорту (як мінімум) з бойових мистецтв. Реально - клоунада, з можливо важкими наслідками. До 1 травня можна навчитися тільки падати вірно. Я вважав Кулакова більш професійною людиною своєї справи, на жаль помилявся!
Віктор до До організаторів Показати IP 2 Березня 2017 22:43
Клоунада, це оце зас*рання інтернет простору нелогічними та надміру емоційними коментами. Вони підкріплені боягузством коментатора, якому слабо навіть написати своє справжнє ім'я. А кулаков хороший тренер, відмінний спортсмен та добра людина! Не те що ти! Ти диванний експерт сиди чухай д*пу і наблюдай зі сторони. Невдахо
Кулаков О. В. Показати IP 1 Березня 2017 13:07
Всім привіт! Хочу прокоментувати звернення "До організаторів" та решту подібних звернень. Автор цього коментаря виказує приналежність до однієї із спортивних організацій (він є обізнаним щодо спортивних звань, про які не вказувались в статті та можливо, веде тренерську діяльність), якій дуже прикро, що вона є обділена увагою відвідувачів та мас-медіа.На жаль, але це не моя провина. Хлопці, пропоную Вам вигадати якісь цікавіший спосіб подати себе та свою організацію, а не банально копіювати нашу діяльність в соц мережах чи просто давати "Українській жабі" задушити себе! А може досить примушувати своїх учнів два місяці падати "вірно"?!!! В бойових мистецтвах є ще багато цікавого! А тепер, взагалі про ідею соціально-спортивного проекту. Так, за два місяці неможливо підготувати спортсмена рівня чемпіона Світу. Навіть при таких чудових даних координації та біо-механіки рухів як в "піддослідного" Вадима! (жартую). Наша мета: довести, що за 2 місяці наполегливих персональних занять МОЖЛИВО: - освоїти основи ведення бою, - привести себе в добру фізичну підготовку, - пробудити в собі бійцівський дух, - зуміти дати ДОСТОЙНИЙ бій навіть чемпіону Світу! Наостанок, Вадиме, успіхів тобі і натхнення! Якщо задатися ціллю - все вийде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus