USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Відновлювати військове містечко невигідно, - експерт

14 Квітня 2011 09:32
Військове містечко біля села Уляники Рожищенського району Волинської області відновлювати невигідно.
Про це розповів провідний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Волинської ОДА Віктор Шрамко, - пише УНН.
«Військове містечко біля села Уляники раніше використовувалося ракетниками і має специфічне призначення. Відновлювати та утримувати це військове містечко дуже дорого і невигідно», – зауважив Шрамко.
За його словами, наразі в Україні функціонують переважно ті військові частини, які знаходяться у межах великих населених пунктів, оскільки там є залізниці, комунікаційні мережі і використовувати їх дешевше, ніж ті, що знаходяться в сільських місцевостях.
Нагадаємо, раніше йшлося про те, що доля цього військового містечка залишається невирішеною: обласна влада за вирішення питання не береться, а місцеві мешканці вважають, що тут можна було б створити підприємство, що забезпечило б робочі місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus