USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Віталій Кварцяний у новорічну ніч загадає бажання про «Волинь»

31 Грудня 2013 19:00
Віталій Кварцяний 2013 року, як і раніше, був ньюзмейкером №1 у волинському спорті та одним із найголовніших дійових осіб в українському футболі.
Для Віталія Кварцяного 2013-ий рік видався дуже знаковим. У травні він повернувся у «Волинь», у липні відзначив 60-річчя, презентував автобіографічну

книгу та став президентом ФК «Волинь», а у листопаді Віталія Володимировича обрали головою Федерації футболу Волині. Клубна прес-служба поцікавилася у Віталія Володимировича його новорічним настроєм:
- Чи були у вашому житті випадки, коли новорічне бажання здійснилося?
- Часто таке траплялося, особливо, якщо я загадував опівночі 31 грудня щось стосовно турнірної ситуації моєї команди. Я мріяв і просив не про якісь недосяжні цілі, а про те, щоб «Волинь» гідно представляла область в Україні, щоб ми підтримували свій престиж, щоб про Луцьк знали, з «Волинню» рахувалися, а ми сповнювали серця вболівальників надіями та позитивними емоціями.
- А про що ви мрієте у ці дні?
- Щоб у країні заспокоїлася ситуація, щоб політики і суспільство знайшло спільну мову. Цього чекає не тільки футбольна громадськість, але й всі сфери життя.
Маємо зрозуміти, що з нами сталося за ці місяці і будувати свою країну далі. Вітаю усіх вболівальників нашої команди, всіх волинян із новорічними святами. Злагоди вам, успіху у всіх справах і перемог!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Anton Показати IP 31 Грудня 2013 19:08
Вашу енергію ВВК та й на Майдан до Києва ,ми жили б вже в іншій країні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus