USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Виграли – йдемо далі», – Кварцяний про гру з «Інгульцем»

22 Серпня 2015 22:00
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний проаналізував кубковий матч з «Інгульцем». Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Інгулець».

Нагадаємо, сьогодні луцька «Волинь» впевнено перемогла з рахунком 0:2.

«Як будь-яка кубкова гра – напружена. Команда-суперниця шукала шанс вийти далі в Кубку України. Господарі старалися. Глядачів було чимало. Я говорив своїм футболістам: не дайте супернику відчути смак крові. Контратаки суперника не завжди могли завершитися добром для нас. Рахунок міг бути більшим. Виграли – йдемо далі», - розповів про свої враження від матчу головний тренер «Волині».

До якої ланки футболістів своєї команди є більше претензій?

Більше претензій до нападників. З них буду більше питати.

Чи не думали на цей матч виставити резервний склад?

У нас чотири травмовані. Молоді гравці в складі U-19 гратимуть в Дніпродзержинську. Ми відповідально поставилися до матчу, до суперника, який є лідером другої ліги.

Яка ціль перед Вами стоїть в Кубку України?

Пройти якомога далі.

На Кіровоградщині складні матчі у Вас виходять?

Кіровоградщина має три команди майстрів. Це розвиток футболу. У нас одна професійна команда в області. На Кіровоградщині тяжко здобуваються перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчитель Показати IP 23 Серпня 2015 10:11
Не раз бував на матчах з участю молодих гравців, дивлюся гарні перспективні хлопці є. Рослі,.толкові . Так тримати молодь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus