USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волейбол: лучанки зустрілись з чемпіонами України

15 Листопада 2014 12:49
У першій грі п’ятого туру Суперліги луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» поступилась южненському «Хіміку». Матч відбувся у п’ятницю, 14 листопада.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Хімік» - 1:3 (18:25, 25:22, 13:25, 16:25)

Помітним було хороше налаштування господарок на гру. Перші дві партії команди зіграли на рівних. Традиційно сильні удари лучанок в першій партії не завжди вдавалися, правда, у другому сеті лучанкам вдалось завести зал.

Підопічним Богуслава Галицького вдалось першим дійти до другого технічного тайм-ауту, що трохи здивувало титутлованих гостей. Потім посипались сильні подачі волинянок, які часто перетворювались в ейси. За перемогу у цій партії зал скандував «молодці», адже розумів, що таке досягнення для молодої команди є значним.

Нав’язувати боротьбу у третій та четвертій партіях луцькому «Континіуму» вже забракло сил. А тому команда з Одещини без особливих зусиль розгромила своїх суперниць.

Зазначимо, на майданчик у складі южненського «Хіміка» вийшла екс-гравець «Континіум-Волинь-Університету» Алла Політанська. У волинській команді Політанська виграла два Кубка України, а після фінансових проблем 2013-го року пішла з команди.

Нагадаємо, у четвертому турі лучанки двічі обіграли у Чернігові місцевий «Педуніверситет» і вийшли на друго сходинку «турнірки». Правда поразка від «Хіміка» опустила їх на третє місце.

Якщо ж луцька команда не набере жодного очка у матчі-відповіді, то може опуститися на четверте-п’яте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 15 Листопада 2014 13:18
Лучане, чур без обид, потому что здесь нет ничего личного. А кто либо из вас задумывался над тем, почему даже спорт более развит на Украине в тех регионах, которые склонны к "сепаратизму"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus