USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волейбол: Рівне програє Луцьку 12-й матч у Суперлізі поспіль

3 Лютого 2015 15:03
Поділившись у першій грі одним очком, волинянки налаштувалися другу гру завершити в максимально короткі терміни. Півтори сотні рівненських шанувальників волейболу за 55 хвилин побачили, як місцева «Регіна» вкотре програла луцькій «Волині». Це вже 12-та перемога волинянок в очних зустрічах з рівненською командою поспіль.

«Регіна-МЕГУ-ОШВМС» – «Континіум-Волинь-Університет» - 0:3 (21:25, 12:25, 13:25)

Першу партію успішніше розпочали гості – 3:7, 5:9. Та господарі зуміли відігратися 9:9. Після цього камбеку перед технічною перервою рівнянки вже не могли наздогнати суперника. Але у кінцівці партії спробували скоротити відставання – 21:25.

У наступних двох сетах ті, хто прогнозували плюсові тотали, опираюсь на події у першій грі, явно прогадали. Кількість забитих м’ячів навіть не добігала до сорока – 12:25 та 13:25.

Та навіть такий блискавичний успіх луцької команди залишив нотку невдоволення у тренера від гри його команди. «Здавалося б перемогли чисто 3:0, але гри своєї ми не показали. Виграли лише тому, що менше стали помилятися, підсилили подачу, блок, атаку, але це ще далеко не та гра, яка повинна бути, - пояснює головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький. - Зараз ми вчимося грати і готуємося до наступного сезону. Можливо, тепер будемо сміливіше проводити ротацію гравців. В останніх турах ми вже випускали нових дівчат».

В інших матчах туру тернопільська «Галичанка» двічі перемогла аутсайдера чернігівський «Педуніверситет». Правда, дозволили чернігівчанкам виграти свою першу суперлігову партію – 0:3 та 1:3. Лідер чемпіонату южненський «Хімік» натомість зазнав першої поразки у сезоні від запорізької «Орбіти» 2:3, інший матч южненчанки виграли 3:1. У матчах Вінниці та Сєвєродонецька зафіксована технічна перемога другої команди – 0:3, 0:3.

Лучанки продовжують утримувати п’яту сходинку «турнірки» з 30 очками в активі. Наступні ігри ВК «Континіум-Волинь-Університет» проведе вдома 13-14 лютого. Суперниками волинянок стане чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus