USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Волинь» – «Арсенал-Київ»: перший спаринг міжсезоння у Луцьку

22 Червня 2018 13:28
Підготовка футбольного Луцька до нового сезону триває. Уже завтра, 23 червня, підопічні Андрія Тлумака проведуть першу контрольну гру першого навчально-тренувального збору. Суперниками нашої команди стануть гравці переможців Першої ліги останнього сезону зі столичного «Арсеналу».

Сам матч відбудеться на стадіоні «Авангард». Початок – о 16:00, повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Для обох команд це буде перша гра після виходу з відпустки. «Волинь» розпочала підготовку до нового сезону 14 червня і зараз займається на першому збору в Луцьку. Ще на початку літа у нашій команді змінився тренерський штаб: разом із новим головним тренером Андрієм Тлумаком у клубі працюють Андрій Сапуга, Павло Котовенко та Володимир Марчук. Разом з тим, до нашої команди уже приєднався ряд новачків: Денис Кожанов, Євген Неплях та Іван Цюпа останнього сезону повноцінно грали у Прем’єр-лізі, а орендовані Ігор Карпенко та Назар Стасишин прийшли до нас із молодіжної системи «сусідніх» «Карпат».

Якщо вірити футбольним ЗМІ, досить масштабна перебудова відбуватиметься і в київському клубі (що й не дивно, враховуючи вихід «канонірів» до елітного дивізіону чемпіонату України). Команда вийшла з відпустки 15 червня, а з дня на день у «Арсеналі» очікують презентацію нового головного тренера, яким, якщо вірити медіа, повинен стати відомий італійський футболіст у минулому Фабріціо Раванеллі, який в такому разі матиме можливість керувати командою уже у завтрашньому спарингу. Разом з тим, під час першого збору столична команда також планує переглянути чималу кількість потенційних новачків, одним із яких уже став орендований у «Шахтаря» Данило Сагуткін.

У завтрашньому поєдинку «Волинь» матиме змогу не лише подивитися у дії гравців на перегляді, а й переламати погану статистику матчів проти «Арсенала». Минулого сезону наша команда програла опонентам обидва матчі у Першій лізі (0:2 на виїзді, 1:2 у Луцьку), а навесні уже оновленим складом не зовсім по грі поступилася у товариській грі, що відбувалася у Туреччині – 0:3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus