USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» – «Гірник-Спорт»: перед матчем

16 Жовтня 2017 10:55
Луцька «Волинь» завершуватиме перше коло матчем проти міцного середняка Першої ліги, повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

У попередньому турі «гірники» мінімально поступилися харківському «Геліосу» з рахунком 0:1. Лучани з таким же рахунком на виїзді програли «Руху».

Головним козирем команди з Горішніх Плавнів є її наставник. Сергій Пучков – один з найбільш досвідчених та іменитих тренерів Першої ліги, який, до слова, має в своєму активі перемогу у Кубку України разом із сімферопольською «Таврією». Його теперішня команда немає у своєму складі гучних імен, однак славиться своє безкомпромісністю. «Гірники» мало забивають, але і мало пропускають. У попередніх двох матчах червоно-чорні поступився претендентам на Прем’єр-Лігу – «Інгульцю» і «Геліосу». До того у чотирьох матчах поспіль «Гірник-Спорт» перемагав. Цікаво, що всі ці поєдинки закінчилися однаковим рахунком – 1:0.

У матчі з «Волинню» Сергій Пучков не зможе розраховувати на дискваліфікованого Костянтина Чернія.

Безпрограшна серія «Волині» на рідному «Авангарді» налічує п’ять поєдинків. Для прикладу, у попередньому домашньому матчі «Волинь» впевнено переграла другу команду чемпіонату – «Полтаву». Відзначаємо повернення до складу «хрестоносців» Ляшенка, який відбув дискваліфікацію. Тренерський штаб лучан по-особливому розраховує на допомогу ветеранів команди – Пищура та Кінаша. Перший – поступово знаходить порозуміння з молодими одноклубниками і додає з кожною грою, другий – є важливим гравцем центру поля, на якого покладена функція плеймейкера.

Арбітри

Зустріч між луцькою «Волинню» та ФК «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) обслуговуватиме суддівська бригада зі столиці на чолі з Вадимом Запрутняком з Ужгорода. Асистентами головного арбітра стануть Андрій Лібстер з Луганська та Сергій Наскалов з Мукачевого. Четвертий арбітр – Степан Лапко зі Львова. Спостерігачем на матчі буде Сергій Даньковський з Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus