USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» на виїзді зіграє останній поєдинок цього сезону

18 Травня 2018 18:13
Боротьба за виживання для «Волині» продовжилася до останнього туру, тож до Горішніх Плавнів команда Віктора Богатиря їде з необхідністю перемагати. Сам матч проти місцевого «Гірника-Спорту», як і всі інші поєдинки 34-го туру чемпіонату України у Першій лізі, відбудеться 19 травня та розпочнеться о 17:30, інформує клубна прес-служба лучан.

Пряму трансляцію поєдинку можна буде побачити на телеканалі «Аверс».

Завтрашніх суперників «волинян» сміливо можна назвати командою без зірок та «командою-зіркою». Не в останню чергу завдяки тренерській роботі переможця Кубка України-2010 Сергія Пучкова «Гірник-Спорт» напередодні останнього туру вийшов у турнірній таблиці на високе шосте місце, а сама команда є однією з найбільш непередбачуваних у Першій лізі. Воно й не дивно – поразки від аутсайдерів таблиці типу «Жемчужини», «Нафтовика-Укрнафти» та «Кременя» футболісти з Горішніх Плавнів змінювали перемогами над «Арсеналом», дуже сильними навесні «Сумами» та «Інгульцем».

Власне, силу суперників встигла відчути на собі й наша команда. Восени саме «Гірник-Спорт» взяв гору в очному поєдинку проти «Волині» на луцькому «Авангарді» - 1:0. А поразка від команди з Горішніх Плавнів тоді продовжила неприємну серію волинян, яка до кінця року опустила наш колектив до зони вильоту.

Після минулої суботи у Луцьку нарешті трохи «відлягло». Вольова перемога над «Рухом» залишила долю боротьби за виживання у дивізіоні в руках і ногах наших футболістів, а конкурентам з «Кременя» та «Нафтовика-Укрнафти» залишила лише примарні шанси на порятунок – для цього їм обов’язково треба буде обігрувати лідерів чемпіонату з київського «Арсеналу» та амбітний колектив з «Колоса» відповідно. Утім, в будь-якому випадку, наша команда поїде до Горішніх Плавнів перемагати, адже цей результат точно позбавить гравців та уболівальників від будь яких думок про інші поєдинки останнього туру чемпіонату…

Арбітри

Матч проти «Гірника-Спорту» обслужить бригада суддів на чолі з Дмитром Панчишиним з Харкова. Цього сезону він уже обслуговував поєдинок за участю «Волині», і тоді наша команда поступилася на виїзді одеській «Жемчужині» - 3:4. Допомагатимуть головному арбітру асистенти з Дніпра – Денис Романов та Андрій Семенов. Четвертий арбітр – Олександр Садовий (Кременчук). Спостерігач арбітражу – Сергій Даньковський (Київ).

Суперник – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Рік заснування – 1989.

Офіційний сайт клубу - http://gornyak-sport.net/

Кольори клубу – червоно-чорні

Головний тренер – Сергій Пучков

Поточне місце у турнірній таблиці: 6 (16 перемог, 2 нічиї, 15 поразок, різниця м’ячів 30:38, 50 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus