USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» перемогла «Рух» та вийшла на 2 місце у таблиці

9 Листопада 2019 21:09
Завдяки голам Ульянова, Курка та Кожанова «Волинь» здобуває сьому перемогу поспіль та обходить «Рух» у турнірній таблиці. Матч «Волинь»-«Рух» відбувся 9 листопада на стадіоні «Аванград» в Луцьку.

Перший тайм

Уже на 5 хвилині матчу з подачі Бартуловича зі штрафного головою забив Ульянов.

Одразу після цього «Волинь» віддала ініціативу, гості атакували здебільшого через фланги. На 20 хвилині гравці «Руху» небезпечно подавали зі штрафного, завдали удару головою по воротах Леванідова, на щастя, кулястий пролетів вище воріт. Атака на 23 хвилині – прохід через центр, вихід віч-на-віч, але голкіпер врятував ворота «Волині».

Лучани ж вийшли в атаку на 30 хвилині, але Кожанову пробити не вдалося, а передачу Сіаваша перехопили захисники. Ще через хвилину лучани втікали у контратаку, але Кожанов з-за меж штрафної пробив у захисника.

Натомість розіграш кутового на 30 хвилині завершився голом у ворота лучан, відзначився Кондраков. Уже через хвилину віч-на-віч тікав Кожанов, але Никитюк за фол останньої надії лишив свою команду у меншості, а Бартулович зі штрафного пробив повз. Слушний момент у лучан був на 35 хвилині: Кожанов увійшов до штрафного, майже до воротарської, але замість удару вирішив віддавати на Сіаваша, проте захисник у підкаті перехопив м’яч.

На 40 хвилині Рябов у штрафній віддав на Хагназарі, іранець хитнув захисника, але голкіпер без проблем зловив м’яч. А ще через хвилину за фол у центрі поля другу жовту картку і вилучення отримав Горопевшек.

Другий тайм

Після перерви другий тайм розпочався з атак гостей, під час однієї з яких захисник лучан лише у відчайдушному підкаті відвів загрозу від власних воріт. «Волинь» відповіла ударом Рябова метрів з 25, проте м’яч пролетів повз ворота. На 56 хвилині реальну можливість вийти уперед мали лучани, але удар Курка головою після подачі Кожанова у стрибку відбив голкіпер гостей. Ще за 5 хвилин Сіаваш дістав м’яч на лінії штрафного, віддав на Кожанова, але Денис пробив неточно.

А на 65 хвилині гол забив Василь Курко: Бартулович подав зі штрафного, кулястий відлетів до центру штрафної, звідти на Курка і той з декількох метрів «розстріляв» ворота гостей.

Минуло 4 хвилини і черговий гол у цьому сезоні забив Денис Кожанов після елегантного пасу п’ятою від Хагназарі, увійшов до штрафної та пробив у дальню дев’ятку.

За 8 хвилин до кінця поєдинку Тлумак змінив героїв матчу: замість Кожанова вийшов Волошинович, а замість Сіаваша на полі з’явився Карпенко.

Одразу після замін гостям вдалося відіграти один м’яч: після подачі кутового головою забив Копина.

Уже в додатковий час лучани могли забити ще, але удар Карпенка захисники перевели на кутовий.

Тож лучани здобули сьому поспіль перемогу, і, обігнавши «Рух» у турнірній таблиці, вийшли на 2 місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 9 Листопада 2019 21:44
Нашому ФК "Волинь" дуже відомий цей суперник ФК "Рух". Отож приклавши максимум зусилля, наша команда перемогла. Вітаю гравців та тренерський склад Волині з черговою перемогою. Молодці.
Ау Показати IP 9 Листопада 2019 22:28
І шо то буде?
1 до Ау Показати IP 10 Листопада 2019 10:00
тобі не зрозуміти
Їван Показати IP 10 Листопада 2019 11:59
Хлопці ! Зараз саме головне не злякатися самих себе і своєї сили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus