USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьома поспіль перемога: «Волинь» вийшла на друге місце у турнірній таблиці

10 Листопада 2019 12:22
Луцька «Волинь» завдяки сьомій поспіль перемозі, яка припала на матч із одним із лідерів чемпіонату «Рухом», зуміла, принаймні на деякий час, піднятися на друге місце у турнірній таблиці Чемпіонату України серед команд першої ліги.

Матч відбувся 9 листопада на стадіоні «Авангард», який ще до стартового свистка окутався туманом від влаштованого перформансу ультрас-сектору лучан. Вони підготували банер із текстом «Залиш надію всяк, хто сюди входить» і чималу кількість піротехніки.

Гравці «Волині» підтримали такий настрій своїх фанатів та уже на 5 хвилині відкрили рахунок у матчі: Бартулович виконав подачу зі штрафного точно на голову Ульянова, що вийшов із перших хвилин у центрі захисту, який пробив у дальній кут воріт Мисака: 1-0.

Після цього гості перехопили ініціативу та намагалися відігратися зусиллями Никитюка та Синиці, який не реалізував вихід віч-на-віч із Леванідовим. «Волинь» же намагалася відповісти контратаками, але один з ударів Кожанова прийшовся у захисника, а у другому моменті передача Хагназарі до Дениса не дійшла.

На 30 хвилині гості розіграли кутовий, який завершився голом Кондракова: 1-1. А уже через хвилину віч-на-віч із Мисаком вибігав Кожанов, але Никитюк за фол останньої надії лишив свою команду у меншості, а Бартулович зі штрафного пробив повз ворота.

До перерви у лучан був момент на 35 хвилині: Кожанов увійшов до штрафного, майже до воротарської, але замість удару вирішив віддавати на Сіаваша, проте захисник у підкаті перехопив м’яча.

Під завісу першого тайму Горопевшек зрівняв кількість гравців на полі, отримавши другу жовту за фол у центрі поля.

Гості активніше розпочали другий тайм, але до ударів по воротах «Волині» справа не доходила, до того ж хвилин через 10 від початку тайму лучанам вдалося перехопити ігрову ініціативу. Так, на 56 хвилині момент був у Курка, але удар Василя головою після подачі Кожанова у стрибку відбив голкіпер гостей. Ще за 5 хвилин Хагназарі дістав м’яч на лінії штрафного, віддав на Кожанова, але Денис пробив неточно.

Вдруге вийти уперед лучанам вдалося на 65 хвилині: Бартулович знову зі штрафного подав на Ульянова, той скинув головою у центр штрафної, куди увірвався Курко та розстріляв ворота «Руху»: 2-1.

Ще за чотири хвилини черговий гол у цьому сезоні забив Денис Кожанов, який після елегантного пасу п’ятою від Хагназарі, увійшов до штрафної та пробив у дальню дев’ятку: 3-1.

Після цього «Рух» активізувався в атаці, гостям вдалося забити: Копина ударом головою після кутового скоротив відставання свої команди у рахунку: 3-2.

Уже в додатковий час лучани могли забити ще, але удар Карпенка, який вийшов на заміну, захисники перевели на кутовий.

Відтак, сьома поспіль перемога підопічних Андрія Тлумака та 2 місце у турнірній таблиці в очікуванні поєдинків найближчих переслідувачів.

Текст: Богдан Приступа.

Фото: Олександр Зелінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отож Показати IP 10 Листопада 2019 13:33
Волинь цей осінній сезон має можливість закінчити на третьому, а то і на другому місці. В залишених двух турах ми граємо з середнячками, а лідери ще й мають ігри між собою. Отже, Волинь, вперед!!!
2011 Показати IP 10 Листопада 2019 21:30
в волині виграші є а гри нема
Остап Вакарчук Показати IP 11 Листопада 2019 08:59
Був учора, наш ФК "Волинь" на другому, сьогодні на третьомі місці. Оболонь-Бровар переміг Черкащину, ось тому: 1. Київщина. 2. Харківщина. 3. Волиняни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus