USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Волинь» підписала контракт із трьома гравцями

21 Червня 2018 21:32
Гравцями луцького клубу стали Іван Цюпа, Ігор Карпенко та Назар Стасишин.

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

Сьогодні, 21 червня, контракт з нашою командою підписав Іван Цюпа. Новачок – 25-річний захисник, вихованець донецького «Шахтаря», який практично всю професійну кар’єру провів у складі маріупольського «Іллічівця», а минулого сезону захищав кольори кропивницької «Зірки» та був гравцем її основного складу (26 матчів, 2 голи у Прем’єр-лізі).

Ще двоє нових гравців приєдналися до «Волині» на правах оренди і обидва минулого сезону захищали кольори львівських «Карпат». 20-річний захисник Назар Стасишин минулого року дебютував за команду з сусідньої області в елітному дивізіоні чемпіонаті України, а його ровесник – форвард Ігор Карпенко – виступав за молодіжну команду «зелено-білих».

Нагадаємо, з приходом нового тренера «Волинь» вже підписала досвідченого Дениса Кожанова, також звучала інформація про повернення до складу лучан екс-капітана Сергія Сімініна та про зацікавленість «Волині» Тарасом Михаликом, зокрема, у клубі наголошують, що хочуть підписати один-два якісних виконавців у кожну лінію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus