USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У «Волині» - новий гравець

7 Липня 2014 07:00
У луцькій «Волині» - новобранець з Одеси, йдеться на офіційному сайті ФК "Волинь".

Захищати кольори «хрестоносців» відтепер буде Олег Гуменюк. Йому 31 рік, зріст Олега – 178 см, вага – 66 кг.

Хлопець народився в Одесі, він вихованець місцевої ДЮСШ-6. З серпня 2001 року до вересня 2007 року захищав кольори молдовського «Шерифа» (Тирасполь). У складі молдовського клубу провів 193 матчі (12 голів).

У 2007 році Олег повернувся у рідне місто й грав два роки за «Чорноморець». Після цього був сезон у «Бастіоні». Згодом в кар`єрі Олега була сімферопольська «Таврія», кольори якої він захищав донедавна. В активі Гуменюка за цей період - 73 матчів в УПЛ (5 голів).

Олег – доволі титулований гравець. Окрім 12 матчів за молодіжну збірну України він п’ять разів ставав із "Шерифом" чемпіоном Молдови, володарем Кубка Молдови, триразовим переможцем Суперкубку Молдови, володарем Кубка чемпіонів Співдружності.

У «Волині» Олег Гуменюк перебував на зборах, двічі відзначився у контрольних матчах. Бажаємо новобранцю команди наснаги, здоров`я, забитих голів і перемог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фанфан Показати IP 7 Липня 2014 08:51
Якщо подаєте футбольну інформацію про гравця, а ще і новобранця, то обов'язково треба вказувати на яку позицію цей гравець планується!!! Взята інформація з сайту ФК "Волинь" більше дивує, бо там про це повинні знати, а подають некомпетентну "водичку"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus