USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Волинь» проти «Чорноморця»: 1:1. ВІДЕО

8 Березня 2015 14:00
Із рахунком 1:1 закінчилася гра футбольного клубу "Волинь" проти одеського "Чорноморця".

До початку гри суперники майже сусідували у турнірній таблиці. Між сьомою “Волинню” та дев`ятим “Чорноморцем” було чотири бали, - писали на сайті луцького клубу.

За станом на середину другого тайму Івіца Жуніч таки реабілітувався і забив у ворота противника: 1:1. Зауважимо, "Волинь" стала менш активною, аніж це було характерно у першій половині гри.
Декілька разів півзахисник Олександр Кобахідзе міг вивести команду до перемоги, але, на жаль, це йому не вдалося.

А в кінці першого тайму попри активність "Волині" перевагу на 35-й хвилині таки отримав "Чорноморець". Забив капітан Анатолій Діденко, отримавши пас від нападника одеситів Віталія Балашова, який вдарив зі штрафного. М'яч, щоправда, залетів у ворота лучан з ноги власного захисника Івіци Жуніча.

А в кінці матчу від рахунку 0:2 "Волинь" вряував воротар команди Богдан Шуст.

Протягом першої половини гри активністю та майстерністю відрізнилися півзахисники Олександр Кобахідзе, Ерік Бікфалві та Міхель Бабатунде, які створили безліч гострих моментів. Як зауважив тоді коментатор матчу, "Волині" вдавалося все - окрім забитих голів.

Рятував неодноазово свою команду і воротар "Чорноморця", який і став кращим гравцем матчу.

Нагадаємо, попереднє побачення «Волині» та «Чорноморця» вийшло дещо зіжмаканим. У матчі першого кола цього чемпіонату в серпні 2014 року лучани хоч і програли в Одесі 1:0, але виглядали дуже гідно і забили чистий гол. Матей розрядив свою гармату в поперечину, м’яч залетів на півметри за лінію воріт, але арбітрам дружно висліпило цей момент й гол вони не зарахували.

Основні склади команд грали у сьогодні, 8 березня, на «Авангарді». Гра розпочалася о 14.00. Утім, побачити її вболівальники могли тільки на каналі «2+2». Відповідно до рішення КДК ФФУ гра «Волині» й «Чорноморця» відбувалася без глядачів на стадіоні.

Акредитовані на сезон 2014-15 років журналісти переглядали поєдинок у ложі преси.

Цікавинки поєдинку:

У складі «Волині» грав позавчорашній «моряк» Сергій Політило. Корінний волинянин довгий час вважався одним з лідерів «Чорноморця» часів Григорчука, згодом перейшов у «Дніпро», звідки приїхав до Луцька у якості орендованого гравця.

Обидві команди підійшли до матчу без дискваліфікацій.

Чорноморець без перемог в останніх шістьох матчах на виїзді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мэркус Показати IP 8 Березня 2015 14:40
Вже програють Волинь: 0:1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus