USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» - проти срібного призера чемпіонату Словакії

11 Лютого 2014 06:59
Луцька "Волинь" зіграла в нічию 1-1 зі срібним призером чемпіонату Словаччини – ФК "Сениця", передає прес-служба клубу.

Команди активно й з хорошими швидкостями розпочали и відіграли увесь матч. Поєдинок був жорстким, а суперники билися на кожному клаптику поля.

"Волинь" традиційно для спарингів відіграла двома складами у різних таймах. Великою кількістю гольових моментів спаринг не відрізнявся, тому результат вирішили два постріли суперників.

Відкрили рахунок словаки. На 58 хвилині Кубо Косорін відгукнувся на простріл після вкидання ауту - 1:0. Зрівняв рахунок Ерік Бікфалві, котрий забив на 84 хвилині фірмовим ударом з 25 метрів - 1:1.

Склад "Волині":
1 тайм: Кичак - Сімінін, Масло, Приндета, Нємчанінов - Шабанов, Рогач, Парцванія - Лопес, Мемешев - Селін.
2 тайм: Неділько - Годований, Шершун, Карковський, Гошкодеря - Скоба, Кінаш - Задерецький (Бікфалві, 70), Бабатунде (Чорномаз, 60), Хомченко (Матей, 60) - Козьбан.

Варто відзначити, що суперник лучан напередодні поповнився захисником "Чорноморця" Слінкіним, якого віддали в оренду словакам на 4 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus