USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» – «Ворскла»: розвідка ВН

21 Березня 2014 18:01
У неділю, 23 березня, луцька «Волинь» в рамках 22 туру чемпіонату України прийме полтавську «Ворсклу». Матч відбудеться о 15-ій годині на стадіоні «Авангард». Це буде перша домашня офіційна гра волинян у 2014 році в Луцьку.

Очікувати на дебют новачків?

Напередодні старту весняної частини чемпіонату полтавчани поповнили свої лави трьома новачками. Мова йде про воротаря Станіслава Богуша (перейшов із київського «Арсеналу»), колишнього захисника «Волині» Олександра Романчука та узбецького півзахисника Санжара Турсунова («Газовик», Оренбург).

Узбек Турсунов вже встиг дебютувати за новий клуб, а от з новачків «Волині» (Артем Шабанов, Іван Рогач та знайомий Луцьку Богдан Карковський) поки ще жоден не «засвітився» в офіційних поєдинках. Хто-зна, можливо, когось із цієї трійці ми побачимо в неділю на газоні рідного «Авангарду».


Нові герої замість старих
У сезоні 2012-2013 років у другому турі чемпіонату лучани в рідних стінах мінімально здолали гостей із Полтави. Сергій Пилипчук подав з правого флангу до штрафного суперника, де першим на м’ячі був Даніель Суботіч.

У грі-відповіді підопічні Анатолія Дем'яненка з таким самим рахунком зуміли перемогти господарів поля – Душан Савич замкнув постріл від Володимира Аржанова.

«Волинь» залишили герої минулих протистоянь проти «Ворскли»: Пилипчук, Суботіч, Савич, Аржанов. Однак в рядах «хрестоносців» з'явилися нові обличчя, які спроможні засмутити команду Момота-Сачка.

У «Волині» свої «хомченовські»
У минулому турі лучани хоч з горем пополам, але зуміли взяти у Львові три очки, то полтавчани на рідному стадіоні не впоралися із «Зорею» (1:1). Проти луганчан «зелені» зіграли таким складом:

Непогодов – Даллку, Громов, Дедечко, Чеснаков, Яховіч (Бараннік, 81), Сапай, Ткачук, Пердута, Турсунов, Міщенко.

Першими пропустили саме господарі арени, «дякуючи» швидкості та техніці Дмитра Хомченовського, який, пройшовши лівим флангом, немов на тарілці, виклав шкіряного Янніку Болі. Що ж, «Волинь» теж має "моторні" фланги (Бабатунде, Мемешев, при потребі на фланг може зміститися Матей, можливо, зіграє бразилець Рамон), що здатні створити «Ворсклі» подібні проблеми. Зрівняли полтавчани після подачі з кутового – влучно головою пробив Адіс Яховіч.


Полтавська «гармата» залишиться вдома
«Зелено-білі», якщо не брати до уваги лідируючу четвірку та донецький «Металург» – найрезультативніша команда УПЛ. На відміну від «Карпат» (попередній суперник волинян, - ВН), полтавчани свої моменти реалізовувати вміють. На щастя, для команди Віталія Кварцяного матч пропускає Денис Дедечко, для якого не проблема забити з далекої відстані. Також до Луцька не поїде захисник Вадим Сапай.

Якщо в минулому році в обох матчах Луцька проти Полтави було забито всього два голи, то теперішній сезон порадував шістьма влучними пострілами. І це все в одній грі!

«Ворскла» – «Волинь» – 3:3 (Ребенок, 6, Кривошеєнко, 10, Чеснаков, 88 – Шершун, 12, Шумахер, 42, Масло, 50)


А судді хто?
Керівництво Прем'єр-ліги для обслуговування поєдинку призначило таких «людей в чорному»:
Арбітр – С. Лисенчук (Київ). Асистенти арбітра – А. Шамека (Маріуполь), І. Альохін (Сімферополь). Додаткові асистенти арбітра – С. Скрипак (Київська область), Ю. Можаровський (Львів). Четвертий арбітр – Д. Шудрік (Сімферополь)


«Хрестоносці» битимуться без обох капітанів
Не думається, що тренерський штаб «Волині» суттєво поміняє стартову «львівську» одинадцятку. За чутками, пошкодження отримав капітан Ванче Шиков, якщо він не встигне відновитися до неділі, то будемо очікувати на пару центрбеків Шершун-Масло. Швидше за все, травмованого віце-капітана Сергія Сімініна на правому фланзі захисту знову замінить Тимур Парцванія. Ризикнемо спрогнозувати, що на лівому фланзі оборони натомість Нємчанінова з’явиться Гал Шіш, а в центрі поля Віталія Гошкодерю замінить технічний Флорентін Матей.

Орієнтовний склад на поєдинок:
Кичак – Масло, Шершун, Парцванія, Шиш – Скоба, Ерік – Бабатунде, Мемешев, Матей – Козьбан
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus