USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» зіграла унічию з «Карпатами» на зборах

14 Липня 2019 09:00
Після спарингів проти рівненьского «Вереса» та ФК «Ужгород» «Волинь» почала екзаменувати суперників із елітного дивізіону українського футболу.

За іронією долі, цього разу підопічні Андрія Тлумака знову грали проти колишньої команди нашого керманича – львівських «Карпат», яким лучани поступилися у плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги, інформує клубна прес-служба лучан.

Весь матч відзначився фактично рівною грою, яка запам’яталася навіть більше боротьбою на кожному клаптику поля, аніж великою кількістю гольових можливостей – арбітру не раз доводилося зупиняти гру свистками та виймати з кишені жовту картку.

Найкращий момент у «Волині» в першому таймі був у Дениса Кожанова, який не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером «Карпат». А під завісу матчу в схожій ситуації міг забивати у ворота львів’ян Назар Мельничук. Утім, фінальний свисток арбітра сигналізував про безгольову нічию в контрольному західноукраїнському дербі.

Склад «Волині»: Неділько (Футболіст на перегляді), Футболіст на перегляді (Футболіст на перегляді), Горопевшек, Болденков, Цюпа (Ульянов), Климець (Мельничук), Курко (Футболіст на перегляді), Бартулович (Неплях), Кожанов (Сімінін), Хагназарі (Рябов), Футболіст на перегляді (Волошинович).

Надалі команда продовжить підготовку до нового сезону та пробуде на закарпатському зборі до 18 липня. А 19 липня – зіграє у Луцьку фінальний спаринг проти ще однієї команди із Прем’єр-ліги – ФК «Львова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus