USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Волинь» готується до матчу з «Таврією»

20 Липня 2013 07:22
Немає сумнівів, що «хрестоносці» швидко вийдуть із певної ейфорії після вдалого матчу першого туру у Києві. Про важливість якомога швидше почати готуватися до гри із «Таврією» вочевидь неодноразово нагадували «волинянам» й тренери. Повідомляє офіційний сайт луцької «Волині».

У лучан перед матчем-відкриттям єдина втрата – Редвана Мемешева дискваліфіковано за червону картку у грі з «Динамо». До слова, на разі рішення про те, скільки ігор пропустить футболіст «Волині», - одну чи дві - відтерміновано на наступний тиждень.

Втрата кримчан не стільки кадрова, скільки майже матеріальна – напередодні гри у Луцьку ФФУ відмінусувало із ще неіснуючого доробку «Таврії» в цьому чемпіонаті три очки за неврегульовані фінансові питання. Тому новому керманичу «Таврії» Яннісу Христопулосу доведеться попрацювати із психологічним мікрокліматом в команді після цієї новини, а також після першої домашньої поразки від «Зорі» - 0:2. Хоча можливий й інший варіант, коли футболісти "зберуться" після невдалого початку чемпіонату.

У чемпіонатах України матчі суперників, на разі, проходять із перевагою першого чемпіона України – з 22 зустрічей «Таврія» перемогла у десяти, по шість програли волинянам та звели в нічию. Особливий «зуб» «Волинь» має за нічию 0:0 у Луцьку у травні 2006-го, яка спустила команду у першу лігу, а також домашню поразку в Кубку України ранньої весни 2010-го – 1:2.

Взагалі, востаннє лучани вигравали у кримчан 6 листопада 2005 року – у Сімферополі завдяки голу Василя Сачка у компенсований арбітром час 2:1 на користь «Волині». Крім того, гра у Луцьку стане спробою відігратися за надзвичайно прикрі 0:1 у минулорічному вересневому поєдинку. Тоді все вирішив гол Назаренка із штрафного у дебюті гри. Окремо загадаємо й про розгромні 0:3 у матчі 25 туру в Сімферополі, після яких у «Волині» змінився тренер.

Отже, запрошуємо на "Авангард". Матч розпочнеться 21 липня о 19.30, на початку відбудеться коротка церемонія відкриття сезону. Квитки на матч продаються з 10.00 до 17.00 у касі стадіону. Обслуговуватиме поєдинок арбітр національної категорії 36-річний Олександр Білокур з Макіївки.

Телетрансляція матчу відбудеться на каналі «2+2», коментатори Олег Шмідт, Олександр Золотогорський.

Поєдинок молодіжних команд відбудеться у суботу 20 липня на стадіоні «Підшипник». Початок о 16.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus