USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» капітулювала перед «Чорноморцем». ВІДЕО

10 Березня 2012 23:47
Два вдало реалізованих стандарти принесли одеському «Чорноморцю» перемогу над луцькою «Волинню» із рахунком 0:2.
Матч 22-го туру Прем’єр-ліги відбувся 10 березня у Луцьку.
Господарі дуже активно розпочали гру. Лучани постійно намагалися пресингувати, що певний час давало результат - гості часто помилялися в передачах. Однак атаки волинян не закінчувалися ударами по воротах. Коли ж Шумахер та Сергій Пилипчук все-таки зуміли пробити – м’яча ловив кіпер одеситів Дмитро Безотосний.
Також перша половина зустрічі відзначилася частими порушеннями правил гравцями «Волині». Хоча вболівальники та футболісти не завжди розділяли думку судді, але господарі в першому таймі отримали 4 жовті картки, а гості – лише одну.
Зрештою, на 42-ій хвилині арбітр зустрічі Андрій Кузьмін призначив черговий штрафний в бік волинян. «Моряк» Рієра навішує, а його партнер Лео Матос відправляє м’яча у сітку воріт.
За декілька хвилин Матос вийшов один на один з воротарем «Волині» Віталієм Недільком, але той зумів захистити свої володіння.
На перерву команди пішли під заглушливий свист вболівальників, які таким чином висловлювали свою незгоду з рішеннями судді. Мовляв, він «свистів» на фоли, яких не було.
У другому таймі «Волинь» й далі продовжувала атакувати, але «Чорноморець» ефективно діяв проти дещо прямолінійних атакуючих дій лучан. Не підсилив гри улюбленець луцької публіки Євген Пічкур, який замінив Пилипчука.
А на 70-ій хвилині трапився черговий стандарт біля воріт господарів. Одесит Фонтанелло неймовірно красивим ударом «закинув» м’яча у верхній кут воріт Неділька.
Головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко намагався змінити хід гри, випустивши на поле Майкона та героя олександрійського матчуЄвгена Павлова. Вони внесли певну гостроту у гру і мали декілька нагод пробити Безотосного, але той не дарма «їсть свій хліб», бо впевнено відбивав усе, що летіло у його ворота.
В свою чергу, «моряки» намагалися «підловити» господарів на контратаці, але раз за разом потрапляли в офсайд.

Зрештою, фінальний свисток судді зафіксував рахунок 0:2 на користь «Чорноморця».

«Волинь» - «Чорноморець» 0:2


Голи: Лео Матос, 42, Фонтанелло, 60

Волинь: Неділько, Сімінін, Масло, Шиков, Романчук, Скоба, Герасимюк, Пилипчук (Пічкур, 53), Рамон Лопес (Павлов, 74), Пищур (Майкон, 65), Шумахер.

Чорноморець: Безотосний, Бергер, Фонтанелло, Вангелі, Лео Велосо, Політило, Ковальчук, Лео Матос, Діденко, Рієра, Бурдужан (Бакай, 87)

Попередження:
Пилипчук, Скоба, Масло, Шиков, Сімінін - Рієра, Бурдужан, Бергер

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ну і чьо? Показати IP 11 Березня 2012 09:19
м-дя начало непогане)) програш в два м"ячі для волині це ще добре)) от представте якби в три програли))
Маузер Показати IP 11 Березня 2012 13:28
Капітуляція - це здача. Волинь програла.
Браунінг Показати IP 11 Березня 2012 13:37
ВН, погляньте, хто у вас попереджений в складі "Волині"...
Мирослав Ватащук до Браунінг Показати IP 11 Березня 2012 13:51
Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus