USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на виїзді обіграла «Харків»

8 Квітня 2010 16:41
Учора відбулися матчі 22-го туру Чемпіонату України серед футбольних команд першої ліги – луцька «Волинь» на виїзді обіграла ФК «Харків» із рахунком 3:1.

ФК «Харків» - «Волинь» - 1:3

7 квітня. Харків. (15-00). Стадіон «Динамо». 500 глядачів. +12°С.

Судді: С.Скрипак (Київ), Д.Шаличев (Суми), А.Ганжелюк (Керч)

Делегат ФФУ: А.Сімонов (Черкаси)

Голи: «Волинь» - Мостовий (2), М.Олівейра (33, з пенальті), Пічкур (43).

«Харків» - Жеребцов (80, з пенальті).

Коментарі гравців «Волині» після гри з «Харковом».

Володимир Ковалюк: У першому таймі ми зіграли непогано. Виконали установку головного тренера і забили три м’ячі. Після перерви не забили, хоча й мали моменти для взяття воріт. Тричі не реалізували виходи сам на сам, а пропустили необов’язковий гол. Перевага була на нашому боці впродовж цілого матчу.

Проти нас грала молода амбіційна команда, яка намагалася чинити опір усю гру. Але «Волинь» на сьогодні значно вища класом за ФК «Харків», тому заслужено перемогла. Хоча рахунок гри повністю і не відображає розклад сил в матчі. Але в цілому здобуто три очки і це головне.

Віталій Гошкодеря: Щодо гри, то ми у першому таймі повністю переграли суперника. Другий тайм хотілося зіграти краще, але не використали свої моменти. Могли сьогодні покращити різницю забитих і пропущених м’ячів, та не вийшло. Головне, що здобули три очки і продовжуємо боротьбу в чемпіонаті.

Євген Пічкур: Першу половину гри ми зіграли просто чудово. Забили три м’ячі і ще мали моменти для взяття воріт. У другому не дотиснули суперника, який постійно не давав нам прийняти м’яча і вдавався до дрібного фолу.

Наприкінці матчу «Харків» почав йти в атаку, але на результат матчу це не вплинуло. Хоча ми мали два виходи сам на сам у останні п’ять хвилин, але не реалізували їх. Загалом перемога здобута на класі і ми повертаємося в Луцьк з гарним настроєм готуватися до наступного матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus