USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на виїзді побила «Ворсклу». ВІДЕО

5 Листопада 2010 21:03
"Волинь" завдяки перемозі у Полтаві виходить на сьоме місце турнірної таблиці.

Після принизливої поразки у стартовому турі чемпіонату від "Ворскли" (0:4), луцька "Волинь" значно додала по ходу сезону і тепер намагається закріпитись у десятці турнірної таблиці, - пише сайт Каналу новин 24 .

"Хрестоносці" приїхали в Полтаву з реваншистськими настроями і почали втілювати бажання встановити статус-кво вже від самого початку поєдинку, окресливши перевагу на полі.
Фізично лучани перебігали господарів у першому таймі, тож мінімальний рухунок 1:0 після першої половини цілком відповідав малюнку гри. Єдиний м'яч забив капітан "Волині" Пищур, на якому, власне, ворскляни порушили правила у власному штрафному майданчику (Пєсков штовхнув Олександра у спину і той моментально завалився на газон).
Полтавчанам складно вдавалсь гра у нападі, головни чином через пасивність Янузі і Рикуна, які знаходять далеко в ненайкращих фізичних кондиціях.

По перерві ситуація не змінилась. "Волинь" контролювала хід на полі і досить впевнено грала у захисті, застосовуючи щільний пресинг. Спростив завдання набрати три пункти "Волині" Олександр Рикун, який за другу жовту картку був вилучений з поля.

До фінального свистка полтавчани так і не зуміли врятувати матч, тож "Волинь" здобула другу поспіль перемогу, до того ж в гостях, яка привела лучан на сьому сходинку таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петро Показати IP 5 Листопада 2010 22:07
Молодець КВАРЦЯНИЙ, повставляв пружинки-от і стали бігати. Народ дав мандат довіри - от і чоловік працює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus