USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» переграла поляків - 2:0

25 Лютого 2010 14:49
На зборах у Туреччині в черговому контрольному матчі луцька «Волинь» зустрілася із ще одним представником першого польського дивізіону - клубом «Погонь» (Щецін).
Поєдинок видався досить напруженим, з численною кількістю жорстких єдиноборств. Зокрема, через це арбітр матчу змушений був вилучити по два гравці у складі обох команд. Щоправда, за згодою тренерів замість вилучених футболістів на поле виходили запасні.
У лучан вже у перші дванадцять хвилин дві жовті картки заробив Максим Лісовий, а згодом «червоне світло» побачив перед собою й Богдан Карковський, замість котрих на поле вийшли Руслан Мостовий та Віталій Гошкодеря.
Щодо самого поєдинку, то в дебюті територіальною перевагою володіла «Волинь». На 8-й хвилині Карковський видав гарний пас врозріз на Лопеса, той увійшов в карний і пробив. Але кіпер «Погоні» зумів перевести шкіряного на кутовий.
Згодом двічі непогано пробивав Гошкодеря, а Рамон Лопес не зумів використати два виходи на зручну позицію для взяття воріт. У середині тайму гра вирівнялася і надалі нічого особливого обидві команди так і не створили.
Після перерви лучани заграли більш активно. Досить небезпечна ситуація трапилась на 57-й хвилині, коли Ндоє рукою вкинув м\'яч метрів на шістдесят п\'ять прямо на Рибальченка. Той вийшов сам на сам з воротарем, але не зумів переграти останнього. Ще один шанс Рибальченко втратив за чотири хвилини, відгукнувшись на пас Бамби - кіпер знову перевів постріл на кутовий.
Досягти успіху волинянам вдалося лише під завісу гри. На 78-й хвилині Сімініна збили у штрафному майданчику і Рибальченко з пенальті чітко розвів воротаря й м\'яч по різним кутам - гол. А за дві хвилини Ковалюк зліва закинув шкіряного в карний і один з новачків лучан майстерно прийняв м\'яча на груди та ударом з розвороту встановив остаточний рахунок - 2:0 на користь «Волині».
Наступний спаринг на зборах в Туреччині «Волинь» зіграє проти латвійського клубу «Вентспілс», - інформує сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
citizen Показати IP 25 Лютого 2010 15:19
Вітаю ФК Волинсь з перемогою:) Надіюсь, що цього сезону ФК Волинь не підведе своїх вболівальників і всетаки вийде у Прем'єр-лігу.
alex Показати IP 26 Лютого 2010 08:04
А Ндоє - супер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus