USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» перемогла «Олександрію» - 3:1. ВІДЕО

15 Серпня 2011 10:18
З рахунком 3:1 ФК «Волинь» перемогла перемогу над командою ФК «Олександрія» з однойменного міста Кіровоградської області.

Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Гра відбулася в неділю, 14 серпня у Луцьку. Рахунок відкрив македонський легіонер «Волині» Ванче Шиков. Наступний гол у ворота «Олександрії» забив бразилець Майкон.

Волинські гравці ще кілька раз намагалися поцілити у ворота суперників. Однак безрезультатно. Воротар «Олександрії» Юрій Паньків впорався з двома ударами Олександра Пищура.

Але необов’язковий гол не без втручання представниківарбітрів, «Волинь» таки пропустила. Захисник лучан Андрій Гринченко чисто відібрав м’яча у суперника у власному штрафному майданчику, але головний арбітр матчу, котрий знаходився досить далеко від епіцентру подій, впевнено показав на 11-метрову позначку. Можливо такої помилки він припустився через те, що на той момент погасла одна з освітлювальних башт на половині поля «Волині». Олександрієць Давид Таргамадзе заробив пенальті, сам його і реалізував, забивши єдиний гол у ворота «Волині».

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний залишився незадоволений грою своїх підопічних. «У мене від сьогоднішньої гри таке враження - йшли ми на Еверест, йшли, а за двадцять метрів до вершини попадали. Після того як забили два гола, розлабилися, почали піжонити. Ще незрозуміло, чому суддя призначив пенальті. Був чистий підкат. Думаю, неактуально за нинішнього стану справ, говорити про підняття заробітної плати суддям. А у мене, між іншим, будь-який гол у наші ворота частину життя забирає. Я не отримав задоволення від перемоги. Просто суперник був помітно слабший за нас.» - прокоментував гру Віталій Кварцяний.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
:) Показати IP 15 Серпня 2011 10:44
Чому не вивісили третій гол Волині? Так круто - воротар навіть рот не встиг відкрити - і гол!!! Підтримую Кварцяного - суддю на мило (причому на рідке :))
дон джон Показати IP 15 Серпня 2011 11:55
Професіональний(!) футбольний клуб "Александрія" - що тут ще можна додати?
Exaboto Показати IP 15 Серпня 2011 17:10
ВН як завжди в своєму стилі. 2 гола є, де 3-й та 4-й?
гость Показати IP 19 Серпня 2011 10:16
кварц навчись говорити в ефірі тобі місце в жиріновського ане футболі що це за мова розбиремся в роздівалке хто тебе тримае ще до цього часу нерви бережи вони тобі ще знагодяця подивись збоку на себе якти говориш інтервю даеш після матчу .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus