USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» перемогла тернополян - 7:2

11 Липня 2013 08:00
Продовжуючи готуватися до початку нового сезону, луцька «Волинь» зіграла сьогодні на «Підшипнику» спаринг із друголіговим «Тернополем». Тренери лучан ще раз перевірили готовність всіх своїх виконавців перед стартом чемпіонату, - йдеться на сайті клубу.

ЧИТАТИ ЩЕ: Хто гратиме за «Волинь» цього сезону. СПИСОК

Господарі ретельно приготувалися до матчу і без зволікань почали втілювати свою ігрову перевагу у забиті голи.

Своми моментами скористався Редван Мемешев, який отримував паси у розріз від партнерів, Козьбан, який ударом головою замкнув навіс Гошкодері. Гарні нагоди мали Бікфалві, потужний удар якого відбив воротар, Гошкодеря, який замикав простріл, але влучив з 10 метрів у кіпера, а також Сімінін – капітан завершував багатоходівку, бив із близької відстані, але м`яч після сейву воротаря влучив у поперечину.

ЧИТАТИ ЩЕ: Луцька «Волинь» взяла у свої лави двох новобранців. ФОТО

У другому таймі тренери «Волині» почали проводити заміни і лучани раз по раз вміло ловили суперника на контратаках. Мемешев втік правим флангом від опікунів, навісив на Еріка, який скинув головою м’яча під удар Бабирю – м`яч пролетів трохи правіше кута воріт.

Але з голами «Волинь» не забарилася – новачок «Волині» двічі втікав своїм флангом від опікунів і забивав у ближній кут, а Бабир використав вихід сам на сам і в протиборстві із захисником влучно пробив у дальній кут воріт.

У результаті – перемога господарів з рахунком 7:2 та чимало інформації для аналізу тренерським штабом «Волині» напередодні старту команди в чемпіонаті.

ЧИТАТИ ЩЕ: Початок сезону: кого втратила «Волинь» - ТОП-10
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus