USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» полетіла до Туреччини без чотирьох гравців

21 Лютого 2010 13:23
Луцька «Волинь» вирушила на завершальний навчально-тренувальний збір нинішнього міжсезоння до Туреччини. Він, як і попередній, відбудеться у турецькому Бєлеку.
Останній цьогорічний збір за кордоном триватиме до 6 березня. Передбачено провести шість спарингів. Суперники поки ще уточнюються. В числі гравців лучан – півзахисник Максим Лісовий, який повернувся з оглядин у луганській «Зорі».
Попри поповнення на зборах, у складі команди відсутні гравці юнацьких збірних України Роман Карасюк і Євген Павлов (U-19). Їх викликали на матч національної команди проти збірної Франції. А також будуть відсутні Віталій Приндета та Олександр Марковець, які 26 лютого у складі збірної U-17 вирушають на Кіпр для участі у навчально-тренувальному зборі «синьо-жовтих».
Крім того, у Луцьку залишився оборонець Павло Циркуненко, котрий заліковує отриману на попередньому етапі підготовки травму, - інформує сайт ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus