USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депортовані на Волинь хочуть до ЄС

1 Лютого 2014 12:54
Голова обласного товариства «Холмщина» (яке об’єднує депортованих 70 літ тому українців Холмщини та Підляшшя, а також їхніх нащадків) письменник Микола Онуфрійчук, 25 січня у Луцьку під час засідання члени ради цієї організації заявили, що головним винуватцем конфлікту в Україні є сьогочасна влада, яка своїми діями усугубила кризу в державі, загрозу її розколу, зірвала підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, прийняла закони, що грубо порушують конституційні права і свободи громадян України, її силові структури вдалися до переслідування, арештів, побоїв, убивств учасників мирного Євромайдану, працівників ЗМІ, інформує «Волинська газета».

Вийти з цього глухого кута можна і треба тільки шляхом переговорів. Засуджуючи антинародні, антидемократичні дії влади та ігнорування нею клопотань депортованих українці щодо розв’язання проблем, породжених примусовим їх виселенням, активісти товариства висловилися за відставку ряду Азарова, притягнення до відповідальності винних у смерті та побитті мирних демонстрантів і працівників ЗМІ , за звільнення політв’язнів, за підтримку опозиційних сил, учасників Євромайдану, утворюваних Народних рад, їх виконавчих комітетів, осередків самооборони та муніципальної міліції, за підписання Угоди з Євросоюзом у 2014 році, за проведення дострокових виборів Народного Парламенту та Народного Президента України. Висловили бажання, аби Україна стала парламентсько-президентською республікою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олена Показати IP 1 Лютого 2014 13:03
А про "Правий сектор" той Микола Онуфрійчук нічого сказати не хоче, про їх наміри? Яка неблагодарна людина!!! Скільки для тих холмщаків зробили, а воно... Ну то їдь у ту Польщу, хто вас тримає? Строїте тут з себе "великомучеників"!!! Там ви нікому не потрібні, а тут від держави гроші завжди отримуєте, добре так...!!!
Юлія до Олена Показати IP 1 Лютого 2014 18:31
Олено, а СКІЛЬКИ ви зробили для холмщаків? Багато? А скільки холмщаки зробили для України? І, цікаво мені, скільки ж грошей від держави отримують холмщаки? Посміхнуло... Побережіть себе, Ваша жовч Вас же і з*їсть.
Олена до Юлія Показати IP 1 Лютого 2014 18:53
Посміхається той - хто... Смійся далі!
волинянин Показати IP 1 Лютого 2014 13:04
http://ungu.org/?p=11131#more-11131
Забужанам Показати IP 1 Лютого 2014 13:15
Ну то й валіть в свою гейропу... Хто ж вас тримає?
ну ху Показати IP 1 Лютого 2014 14:22
полякам треба раби,на плантаціях пахати,вулиці мести,сортири чистити, хай чешуть,їх там чекають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus