USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» потріпала нерви «Динамо». ВІДЕО

16 Жовтня 2011 22:18
У неділю 16 жовтня луцька «Волинь» не зуміла створити міні-сенсацію, поступившись у виїзному матчі київському «Динамо» із рахунком 1:2. Але по праву героєм матчу можна вважати голкіпера команди Кварцяного Віталія Неділька, який показав чудову гру.
Як пише Кореспондент , київське «Динамо» швидко забило два голи луцькій «Волині», але забезпечило собі нервовий поєдинок.
Вже на 13 хвилині перший м’яч забив Шевченко. А через дванадцять хвилин «Динамо» подвоїло рахунок – відзначився Мілевський.
«Волинь» зуміла відквитати лише один м’яч. Уже на 25 хвилині гол у ворота Шовковського забив Шумахер.
За інформацією Чемпіона , «Волинь» не могла розраховувати на суперфутбол у виїзній грі проти столичного «Динамо». Після гри в ефірі каналу «2+2» тренер гостей Віталій Кварцяний заявив: «Динамо» я ніколи не критикував, завжди вболівав. У нас не було лідерів, гостроти в атаці, кілька робких моментів, це все на що могли розраховувати».
«Новобранці – непогано, але їх функціональний стан ще не оптимальний», - додав тренер, виділивши Стевановича, котрий «дуже старався».
«Скілька часу треба? Не можна будувати дім без цеглини. Жоден тренер не робив дива. У нас великі вимоги, але одразу всього не можемо, будемо старатися», - сказав Кварцяний
Своєю чергою, голкіпер лучан Віталій Неділько вважає: «Чи задоволений грою? Як програшем можна бути задоволеним? В перерві Кварцяний сказав, щоб не пропустили, вийшли та забили ще гол».
«В цьому сезоні нам про єврокубки нічого не казали. 5 поразок поспіль? Може, якийсь спад, не можу сказати. Сьогодні не було Майкона. Чи почуваю себе героєм матчу? Не знаю, важко сказати», - зазначив він.
Склади команд:
Динамо: Шовковський, Гусєв, Бетао, Михалик, Попов, Вукоєвич, Алієв (Гармаш, 46), Ярмоленко (Данило, 72), Шевченко, Мілевський, ідей (Алмейда, 90)
Волинь: Неділько, Сімінін, Дрпіч, Шарпар, Леандро, Гобер, Стевановіч (Бута, 88), Ізворану, Лопес, Шумахер, Павлов (Пічкур, 80)




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Тейшейра Показати IP 19 Жовтня 2011 11:46
Дк фуфел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus