USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» програла і Кварцяний не вийшов до журналістів

16 Вересня 2011 23:08
Луцька «Волинь» у матчі 10 туру чемпіонату України з футболу вдома поступилася донецькому «Металургу» з рахунком 0:2.

Цим самим підопічні Віталія Кварцяного не змогли перервати сумну для себе статистику ігор із донеччанами – в чемпіонатах України вони тільки одного разу перемогли «МетаДон», одного разу зіграли внічию і програли вісім матчів.

Був у команди Кварцяного й ще один мотив перемогти гостей – 21 травня цього року лучани дошкульно поступилися «металургам» вдома з рахунком 1:3.

Крім того, нечисленні глядачі на «Авангарді» чекали реабілітації «Волині» після дошкульної поразки 1:5 у минулому турі в Донецьку від «Шахтаря».

Віталій Кварцяний виставив такий склад: у воротах – Романенко (дебют у цьому сезоні», захисники Сімінін, Масло, Шиков, Гринченко; півзахисники – Леандро (сюрприз від тренера), Гобер, Скоба, Шарпар; нападники - Шумахер, Майкон.

В основі «Металурга» вийшли: Бандура, Сержіо, Чечер, Воловик, Голайдо, Прийма, Лазіч, Соарес, Димітров, Казарян, Траоре.

«Волинь» почала весело і вже у перші 15 хвилин тричі діставала право на виконання кутових, які з огляду на високих гренадерів Кварцяного особливо небезпечна зброя луцької команди.

Але бразилець Леандро, який дуже сильно провів перший тайм на місці лівого півзахисника, примудрявся запулювати м’яч подалі від небезпечних зон у штрафному майданчику гостей.

«Волинь» нагнітала темп і хороші нагоди у першому таймі мали Гобер, Майкон, Шиков та Леандро. Однак під кінець тайму «МетаДону» вдалося перевести гру у спокійне русло і абсолютно несподівано відкрити рахунок. Це Шарпар «обрізався» у центрі поля, пішла миттєва атака на ворота Романенка і гості заробили кутовий. Маріо Сержіо подав, центральний півзахисник «Волині» тримав центрального захисника гостей Чечера і у боротьбі з ним зрізав м’яч у власні ворота – 0:1.

Гол у «роздягалку» не злякав «Волинь», тим більше, що у перерві Кварцяний випустив на поле відразу двох нових гравців – замість інертного Шумахера вийшов атакувальний півзахисник Бабир, а Скобу замінив швидкий Пічкур. Додамо, в середині другого тайму Гобера змінив Герасимюк.

Заміни попервах не вплинули істотно на темп гри – волиняни зав"язли в оборонних редутах «Металурга». Однак використовуючи стандартні положення підопічні Кварцяного щонайменше чотири рази були зобов’язані забивати. Особливо не таланило кращому нападнику чемпіонату Майкону, який двічі розстрілював ворота Бандурки, але смугаста куля вперто йшла повз ціль.

За таку незібраність гості швидко покарали лучан. Швидкий Морозюк, який щойно вийшов на заміну, промчав правим флангом, видав точний пас в центр штрафного майданчику «Волині» і самотній Казарян пробив Романенка – 0:2.

Навіть після цього лучани втратили дві стовідсоткові нагоди принаймні сквитати один гол.

Після цього матчу «Металург» випередив «Волинь» у турнірній таблиці, набравши 13 очок. У лучан 10 балів.

Безвиграшна серія команди Кварцяного складає нині вже чотири матчі.

А наступну гру в чемпіонаті команді Кварцяного грати у Полтаві проти «Ворскли» - 24 вересня.

Але вже найближчої середи в Луцьку відбудеться гра 1/16 фіналу Кубка України. Лучани прийматимуть удома маріупольський «Іллічівець».

Традиційних післяматчевих міркувань Віталія Кварцяного журналісти не дочекалися – тренер мовчки вийшов з-під трибунних приміщень, сів в авто і поїхав додому. За однією версією, він був дуже розлючений поразкою, згідно іншої – дуже зле почувався.

Так чи інакше, але за неявку головного тренера на прес-конференцію клубу загрожують санкції – 5 тисяч гривень штрафу від Премєр-ліги.

Замість Кварцяного до журналістів вийшов тренер команди Вадим Лазоренко, який зазначив, що якби «Волинь» забила першою, хід матчу склався по-іншому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
kotyk Показати IP 17 Вересня 2011 09:36
шкода... пічкур вчора сподобався.
D Показати IP 17 Вересня 2011 11:35
жесть..
! Показати IP 17 Вересня 2011 14:49
Не смішіть мої тапки - сподобався. Не бігали вони вчора навіть, про гру мови нема. Мов сонні мухи - заледве пересувались

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus